Šeimos Kalėdų Pižama Raudonas Pledas Namų Drabužiai Mamytė ir Man Drabužius Tėvo Sūnus Marškinėliai +kelnės Tėvų, Vaiko, Vaikams, Kūdikių Pižamos SU1093

w100171

€10.29

-0.54

€10.83

-4 %

Nauja prekė

Kaina vienam asmeniui tik

jei reikia, mama ir vaikai pls mokėti kartu

Kaip pirkti 2 drabužiai tiek mergaitė, ir mama?1 žingsnis: pasirinkite spalvą ir dydį mergina.Tada spustelėkite "pridėti į krepšelį".2 žingsnis: "Tęsti Apsipirkimą", norėdami pasirinkti spalvą ir dydį mama.Tada pridėkite jį į krepšelį.3 žingsnis: "Peržiūrėti krepšelį" mokėti tiek drabužių

TĖTIS DYDIS

MAMA DYDIS

VAIKAS DYDIS

BABY DYDIS

1. mes paprastai laivas jūsų užsakymą per 2 dienas, gavęs jūsų mokėjimą.

2.mes laivas elementus per EMS,UPS,DHL, "FEDEX,TNT ,epackt ar Kinija/Honkongas Post" oro paštu, laivybos būdas, priklausys nuo visų išlaidų.

3. Mažiau $100, vežamos Kinija/Honkongas post".Daugiau nei $100, vežamos EMS, UPS, DHL.Ji paprastai trunka 5-8days pristatymo.

4. Kinija /Honkongas post", paprastai imtis 15-30 darbo dienų į savo vietą, bet kartais dėl užsakymą muito ar oras problema, jie gali užtrukti šiek tiek ilgiau, nuoširdžiai tikiuosi, kad jums galėtų laukti keletą dienų kantrybės.

1. Nes jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų ateities verslo, mes nuoširdžiai tikimės, kad jums galėtų palikti teigiamą atsiliepimą apie mus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, ačiū už jūsų vertė metu.

2. Jei nesate patenkinti jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant netural (3 žvaigždutės)/neigiami(1-2 žvaigždučių)atsiliepimus.

Galime dirbti kartu, siekdami išspręsti jūsų problemą

Žymos: kalėdų briedis kelnės, motina, sūnus apranga, mergytę motinai, patpat mergina, drabužių šeimos tėvas, motina, sūnus, medžio šeimos pižama, vyrai street wear, namuose šeimos pižamos, drabužiai jaunimui, drabužių, mumija kūdikių pižamos

Prekės Pavadinimas AIQINGSHA
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
rankovės ilgis Ilgomis Rankovėmis
Audinio pavadinimas Medvilnės juosta
Medžiaga Medvilnės
ilgas kelnes kelnės
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Produkto Kategorija Namų apranga
Modelio Tipas Pledas
Departamentas Pavadinimas Motinos/Tėvo/Vaikas
Stilius megztinis
Apykaklės Tipas Atvartas
Elemento Tipas Rinkiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai