Irin Tenoras Ukulėle 26 Colių Riešutmedžio Medienos 18 Nervintis Akustinė Gitara Ukelele Raudonmedžio Fingerboard Kaklo Havajai 4 Styginių Guitarra

w100517

€32.20

-11.31

€43.51

-25 %

Nauja prekė

Medžiagos ir savybės:iš viršaus graikinių kruopščiai pagaminti,graži išvaizda,unikalios formos.Stygos ir rankenos,ir dabar stygos, kuriuos jis naudoja, yra visi nailono eilutes,kurios yra stiprios lankstumo,ilgas echo metu,ir rankenėlių paprastai metalų,kuri yra patogi paieška.

Tonas yra minkštas,nešiojamų,mažas,paprastas ir įdomus,tinka visiems, kas myli muziką.Atpažinti tuščia eilutė:Įdėti Ukeri dėl jo paties,pirmas rezultatas iš dešinės yra 6,ir garsas vardas yra A. antroje kursu yra 3 ir garso pavadinimas yra E. trečias rezultatas yra 1 ir garso pavadinimas yra C. Jis taip pat yra storiausias vienas.Ketvirtasis kursu yra 5 ir garso pavadinimas yra G.

Iš kairės į dešinę,tai yra,nuo pirmo šaknis į ketvirtąją šaknys yra 6,3,1,ir 5.Teisingai rankena pozicija:pasiimti Youkelili galvos,paspaudę ant kaklo,lengvai paspauskite eilutę,atgal gitara nuo pilvo,ir kita ranka šiek tiek palaikykite uodega Ucrei.

Spalva:juoda, ruda

Medžiagos:Graikinių Riešutų

Dydis:61*20.2*6.7 cm

Pakuotės Turinys:

1 * maža gitara

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: kaklo strat, koncertas ukulel, gitara jem, es335, bb kingas gitara, gitaros kaklo palisandras, sparnas kaklo, kaklo st, ammoon gitaros rinkinys, naxjoy

Fingerboard Medžiaga PALISANDRAS
Modelio Numeris Ukulėle
Kilmės KN(Kilmės)
Korpuso Medžiaga Kita
Atgal / Pusės Medžiaga Kita
Tinka Unisex

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai