GENODERN karvės odos Paso Viršelis su Kortelės Turėtojo Vairuotojo pažymėjimą Atveju Derliaus Dokumentą Padengti Kelionės Piniginės Paso Turėtojas

w10075

€12.07

-9.1

€21.17

-42 %

Nauja prekė

Medžiaga: Pirmas Sluoksnis Karvės Oda

Dydis: L 11 cm * W 14,8 cm * H 1 cm Inch: 4.3 L * W-5,8 * H 0.4 Talpa: 4 vnt kredito kortelės, 1 pasus, 10 lapų popieriniams pinigams, 1 bilietas

Apie Siuntos

Paprastai, mes išsiųsti užsakymą per 1-2 darbo dienas (48 valandas), kai mokėjimo pabaigos.Jei jums reikia bet ffast pristatymas, prašome susisiekti su mumis, kaip anksti, kaip jūs galite.Mes jums atsakyti jums artimiausiu metu.

Apie Didmeninės & Drop laivyba

Mes priimti didmeninė kad & drop laivyba, priimti mažas, kad & individualų ženklą.Prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos bendradarbiauti.

Apie Spalvų Skirtumas

Spalva skirtumas gali būti dėl tam tikrų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Taip pat,natūralios odos,ji yra ne PU odos,yra gal ir nedideli skirtingų spalvų ir grūdų skirtumo, skirtingų partijų.Tikimės, kad jūs galite suprasti.

Apie Grąžinimą

Mes accpet grįžti ir grąžinti visą iš reguliarių 7 dienas po 15 dienų nuo gavimo datos elementus.Prašome susisiekti su mumis prieš siunčiant jį atgal .Laivybos mokestis yra mokamas pagal pirkėjo.Mes negalime priimti daiktus, kurie yra sunaikinti žmogaus elgesys.

Apie Atsiliepimą

Jūsų satisfication yra mūsų tikslas.Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Prašome siūlo mums teigiamų atsiliepimų, ir susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes stengsimės išspręsti klausimą jums.

Dėkojame už jūsų laiko skaityti aukščiau.Laimingas pirkinių.

Žymos: automobilių dokumentas piniginės, dokumento turėtojas, genuin odos piniginės, padengti dėl paso, na kredito kortelės, ratai turėtojas, dokumentas katalogą, dokumentas katalogą, kredito kortelės popieriaus, genodern piniginės

Elemento Plotis 11
Prekės Svoris 100
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris G593 Paso Viršelis
Elemento Ilgio 14.8
Prekės Pavadinimas GENODERN
Formos pagalvė
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Elemento Tipas Kortelės & ID Turėtojams
Uždaryti Tipas Ne Užtrauktukas
Naudoti Kredito Kortelės
Lytis Unisex
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Medžiagos Sudėtis Pirmas Sluoksnis Karvės Oda
Modelio Tipas Kietas
Stilius derliaus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai