Kvėpuojantis krūtimi padengti medvilnės muslino krūtimi Privatumo prijuostė lauke maitinti kūdikį krūtimi maitinančioms medžiaga slaugos dangtis

w100818

€10.14

-2.54

€12.68

-20 %

Nauja prekė

STEBUKLAS BABY Naujas 100% Medvilnės Krūtimi Apima Slaugos Apima Skara Automobilio Sėdynės žindymo Prijuostė Antklodė Šalikas Kūdikių Kvėpuojantis Padengti savo lovely baby Medžiaga:100% Medvilnė Muslino Dydis: 106*77cm (1 colis = 2,54 cm) Spalva:Kaip foto parodyta Amžiaus grupė: Suaugusiųjų, Unisex Kūdikių Kombinezonas Sezonas: Visus Sezonus Svoris:140g Pakuotė: 1pc su opp krepšys

Tai Apima Slaugos būti atvira iškirpte, kad turi dangtelį nuo mamos ir kūdikio, leidžiant joms išlaikyti akių kontaktą, todėl jie gali ir toliau obligacijų kūdikio maitinimo krūtimi kelyje.Atvira iškirpte suteikia oro srautą ir leidžia mama, matyti, kad kūdikis būtų tinkamai užfiksuotas, kas yra ypač svarbu žindymo sėkmei.

Saugi ir reguliuojamas, suteikti jums privatumo ir pasitikėjimą, o krūtimi, kur esate.

Yichang Lanqier Drabužis Co.,LTD.yra profesionalus OEM tiekėjas kūdikiams ir vaikams " produktų, tokių kaip kūdikių muslino suvystyti antklodė, kūdikių audiniu vystyklai, kūdikių miegmaišiai, kūdikiams ir kt. gaminiai yra labai palankiai įvertino JAV, Europoje, Australijoje, Korėjoje, Pietryčių Azijoje.

Ir mūsų pačių markės "Naujagimio Drabužėlių Komplektas Specialiosios Ligoninės" gali pasiekti ligoninės kūdikių lygį, jį naudoti Etileno Oksido Sterilizuotas, Vakuuminio Pakavimo, saugus ir patikimas pasirinkimas jūsų vaikui!

Mes Generalinis Agentas Kinijoje dėl LAT, gamyba ir prekyba,LAT yra labai garsaus prekės ženklo Australijoje, kuri specilized į muslino produktų, dabar jie 100% medvilnės muslino, bambuko muslino ir organinių muslino produktus.

Garantuojama Kokybė:

Mes garantuojame, kad visos prekės siuntimas jums bus tas pats, kaip nuotraukose parodyta discription puslapyje, tačiau ji gali būti šiek tiek spalvų skirtumų dėl skirtingų nuotraukų fotografavimo kampą ir ekrano chromatism.Jeigu tu negali priimti šiek tiek spalvų skirtumai,prašome užsakymą.

Pristatymas:

1. Prekės bus išsiųstos per 7-10 darbo dienų po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.

2. Prašome pranešti mums apie savo dabartinį adresą po apmokėjimo,kitaip,mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą.

3. Paprastai tai trunka 18-35 darbo dienų atvykimo Paštu, ir trunka 8-12 darbo dienų iki Express".Jei jums reikia kitų greitas pristatymas ,prašome pasirinkti, AVS ir sumokėti papildomą mokestį .mes pasirūpinsime, pristatymo kuo greičiau gauti savo atlygį

4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.

Prašome atkreipti dėmesį, tai : Importo muitai ir mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą ir laivybos mokestis.Jie yra pirkėjo atsakomybė.Bet nesijaudinkite, dauguma mūsų prekės yra nedidelės vertės, kurių nereikia mokėti jiems.

Grąžinimo Politika:

Mes siūlome 7 dienų grąžinimo paslaugas visiems pirkėjas.

1.Tik brokuotas produktas bus pasiūlyta keistis.Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 7 dienas nuo tos dienos, kai gavote siuntinį.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos kaina.

2.Jei yra problema su daiktais,prašome susisiekti su mumis, ją patikrinti ir grąžinti prekę mums per 7 dienas po to, kai mes sutinkate, kad grįžti.

Atsiliepimų & Reitingai:

1. mes sėkmingai priklausomai nuo jūsų pasitenkinimą.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2. Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų(Penkių Žvaigždučių).

3. Jei turite bet kokių klausimų produktų gavote, prašome susisiekti su mumis laiku ir bus visada pasistengsime jums padėti.

Prašome econtact mums prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą svetainėje.Bet tiesiogiai duoti neigiamas grįžtamasis ryšys gali padėti nieko!!

Žymos: krūtimi viršų, slaugos padengti krūtimi kvėpuojantis, kūdikių carseat dangtis, paplūdimio skara, padengti slaugytoja, prijuostė virtuvės, vyrai slaugytoja medžiaga, žindymo drabužiai suknelė, babi stuff, prijuostė

Modelio Tipas Animacinių filmų
Dydis 106x77cm
Tipas Slaugos Apima
Medžiaga 100% Medvilnės muslino
spalva Kaip Parodyta Paveikslėlyje
Svoris 140g
Naudoti nėščia moteris.hospitol,suaugusiųjų..
Modelio Numeris slaugos padengti pagalvėlė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai