Juodo Aksomo Gitara Dangtelis Nuo Dulkių Dangtelis Gitara Parodyti Maišelį Gitara Tinka Visų Rūšių Gitara Akustika, Klasikinės, Flamenko

w10135

€4.59

-0.74

€5.33

-13 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Apsaugoti Savo Gitara: neleisk, kad kas nors pakenkti savo gitara ir jo garso.Apsaugoti savo gitara nuo įkandimų, įbrėžimų, prakaito, temperatūros pokyčiai, ženklai ant mygtukų ir diržai, pirštų atspaudų ir net temperatūros pokyčių, o žaisti, pratybos, keičiant sekas ar laikymo.

2、Tinka visų dydžių gitara, įskaitant: akustinės, klasikinės, flamenko, vault, dongbula, akustinė bosinė gitara, įpjovimo gitara.

3、Spalva: juoda

4、Gražus ir Praktiškas: Jis yra patogiau, nei gitara kuprinė, ir jis gali atlikti ir apsaugoti savo instrumentas gerai.Apsaugoti labiausiai pažeidžiami srityje gitara, įskaitant nugaros, šonų ir viršutinės dalies.

5、Paprasta Naudoti: Tiesiog įstumkite dangtelį atgal priemonė, kol visą atgal ir į viršų, yra apdrausti, suteikiant jums nedelsiant apsaugą ir komfortą.Ne priedai yra reikalingi.

Aprašymas:

Spalva: Juoda

Jis yra patogus aksomo gaubtas, skirtas apsaugoti labiausiai pažeidžiamų sričių, gitara, įskaitant nugaros, šonų ir viršaus porcijos.

Praktika, keisti stygos, groti gitara ar laikyti, kad apsaugoti savo gitara nuo sumušimai, įbrėžimai, prakaito, pėdsakai ant mygtukų ir diržai, pirštų atspaudų ir net temperatūros pokyčių.Pagalvėlės taip pat gali būti pridėta pridėti apsaugą, kai priemonė yra pateikiamas ant stovo.

Tinka visiems gitara dydžių, įskaitant; akustinės, klasikinės, flamenko, vault, dongbula, akustinė bosinė gitara, įpjovimo gitara.

Žymos: klasikinė gitara, akustinės gitaros, gitaros, šokolado gitara, acoust gitara, rožinės spalvos klasikinė gitara atveju, pigūs klasikinė gitara atvejais, klasikinė gitara profesinės, gitara ispanų, electr gitara, veelah akustine gitara

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Kita
Modelio Numeris Dulkių Dangtelį

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai