Automatinis Elektros Žvejybos Kablys Lygio Mašina Nešiojamų Žvejybos Reikmenys, Inkaras Greitai, Žvejybos Kabliukai Linija Susiejimas Prietaiso Įranga

w101478

€6.50

-2.53

€9.03

-28 %

Nauja prekė

Savybės:

1. Šis elektrinis kablys kaklaraištis įrankis yra pagamintas iš aukštos kokybės PC inžinerijos plastiko.Jis yra pagamintas iš švelniavilnių meistriškumo.Išorinis apvalkalas yra tvirti ir ilgaamžiai.Ji turi savybes, flocking rankena.

2. Šis elektrinis kablys kaklaraištis įrankį naudoti ergonomikos funkcijų padaryti žmogiškas arch dizainas, lengva perprasti, suvokti patogiau, be spaudimo ant delno.

3. Šios rūšies kablys kaklaraištis įrankis naudoja aukštos kokybės modulis, kad varikliui veikti tuo pačiu greičiu, bus ne purtyti per operaciją, o ne gamina blogą poveikį.

4. Aukštos kokybės modulis kablys kaklaraištis įrankis leidžia dirbti su žemos viršūnių, nėra triukšmo, ir jokios žalos ausis.

5. Šis kablys kaklaraištis įrankį galite įdėkite bateriją atgal ant nugaros, kaip ir energijos tiekimo, stiprus ištvermė, paprasta ir patogu ir praktiška.

6. Lengva naudoti Išvengti žvejybos laidas sugadintas kablys.Padidinti tempimo jėga tarp kabliukas ir viela.Padaryti žvejybos Veiksmingos ir saugios.Labai paprasta naudoti, padaryti darbą lengviau.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:PC Inžinerijos Plastiko

Spalva:Juoda USB(Papildyti),Balta(2x AAA Baterijos,baterijos nėra įtrauktas)

Tema:Sportas

Sporto Rūšis:Žvejyba

Pareigos:Žvejybos kablys kaklaraištis mazgas įrankis

Savybės:Nešiojamų,lightwight,patvarus

Pakuotė:

1x Elektros Žvejybos Kablys Pakopa

Žymos: paplūdimys medienos, ritė "infiniti", žuvų kablys, Sougayilang, ritės stringer, įranga žvejys, 12kg ritės, elektrinis kablys, kablys kaklaraištis, elektros kablys pakopa

Medžiaga PC Inžinerijos Plastiko
Dydis -
Tipas Žvejybos Line Winder

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai