PASIDARYK pats Save Adhensive 3D Plytų Sienų Lipdukai Kambarį Dekoro Putų, atsparus Vandeniui Sienų Dangos, Tapetai TV Foną, Vaikų Kambarys

w101651

€3.51

-0.62

€4.13

-15 %

Nauja prekė

RLJLIVES 1 Pc Oranžinė Skustukas Priemonė Nerūdijančio Plieno Lengva Atidaryti, Apelsinų, Citrinų Parer Skustukas Vaisių, Daržovių Virtuvės Įrankiai Aprašymas: Medžiaga: atsparus Vandeniui PE Putų Plytų Modelis Sienų Lipdukai Metrinių dydis: 70cmX77cm Imperial dydis: 5.9 colių Naudoti: Virtuvės sienos, Miegamasis, svetainė, TV Foną Savybės: lipnios, Vandeniui, Nuimamas, Atgal su klijais Dėmesio: Prašome nusipirkti pakankamai gabalas tuo metu, įsitikinkite, kad jie yra kilę iš tos pačios partijos, siekiant išvengti spalvų skirtumo.

Pristatymas

Visi daiktai bus vežamos oro paštu paštu per 2 darbo dieną .Laivybos trunka apytiksliai 10-35 darbo dienų.

Jei jūs turite bidded daug daiktų iš jav metu , mes bus sujungti jūsų laivybos ir suteikti jums nedidelę nuolaidą.

Jei produktas gavote yra sugadintas, prašome nufotografuoti ir atsiųsti į mūsų e-mail.Jei produktas yra tikrai sugadinta, grąžinti visą arba naują pakeitimas yra gerai.Tačiau pakeitimas turi jums pasiūlymą dar vienas punktas iš mūsų ,tada mes išsiųsime juos kartu.Kitaip,jums reikia mokėti už laivybos šį pakeitimą.

Atsiliepimai

Visų teigiamų atsiliepimų vertina .

Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Ir mes padarysime tą patį su jumis.

Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne palikti neigiamą atsiliepimą.Tik neigiamą arba neutralų atsiliepimą problema nebus išspręsta.

Prašome pasitiki mumis, kad mes galime išspręsti šią problemą satisfational būdais.

Į bet kokį klausimą, jūs turite ,prašome susisiekti su mumis.Mėgautis savo pirkinių.

Žymos: 3d putos, 737 modelis, 3d mūrinis, 3d putos sienos, atveju dhl, china tapetai, 3d putos skydelis, 3d mūrinis, 3d plytų putų tapetai, 3d kolegija

Specifikacija Single-piece Package
Medžiaga Plastikiniai
modelis 3D Lipdukas
Stilius Europa
Prekės Pavadinimas RLJLIVES

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai