Nauja
1/35 GRUNT(3) STEVE

1/35 GRUNT(3) STEVE "VAIKAS", Derva Modelis Kareivis GK, antrojo pasaulinio KARO karinės temos, Nesurinkti ir unpainted rinkinys

w10201

€5.32

-0.93

€6.25

-14 %

Nauja prekė

1:visus produktus parduotuvėje parduodami baltos spalvos modelis, be spalvų, reikia būti poliruoti, dažų purkštuvu ir surinkti.Spalva nuotraukas galite pamatyti, yra naudojamas kaip kontrastas pateikti savo nuorodą spalvos.Nepamirškite atkreipti dėmesį į tai.Visas prekes mūsų parduotuvėje, ne spalva, nesurinkti.

2:visi produktai neturi originalios pakuotės, nr. montavimo instrukcijos, jokių nuotraukų. (protas klausia pirkėjams rinktis atsargiai)

3:po produkto gavimo, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, tai yra pirmas kartas, kai mes išspręsti problemą jums, nesijaudinkite.

4:jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome, nepamirškite pateikti mums penkių žvaigždučių šlovė!Labai ačiū!

5:esu fanatiškas modelis entuziastas save.Mes suprantame jūsų poreikius.Produktų skaičius yra ribotas.Yra daug produktų, kad nėra išleistas.Taigi, jei turite kokių nors prašymų, prašome susisiekti su mumis.Aš tikiuosi, mes galime jums padėti.

Žymos: dakimakura pagalvė, orangemom, sarada, 1 35 rusijos, rusijos kareivis, 135 rusų, krepšinio jersey, shikamaru, jordanija, derva rusų

Forma Unassambled
Baigus Laipsnio Pusiau gatavo Produkto
Mfg Serijos Numeris Derva
Masto 1/35
Lėlės Tipas Modelis
Temos Karinės
Originalioje Pakuotėje No
Kareivis Priedai Kareivis Rinkinys
spalva Unpainted
Medžiaga Derva
Elemento Tipas Modelis
Lytis Unisex
Įspėjimas Tai ne žaislas, jaunesni kaip 14 metų amžiaus
sąlyga Akcinė Straipsniai
Prekės Pavadinimas ZXZ
Prekių Požymis Asamblėja
Modelio Numeris Trys šimtai septyniasdešimt septyni
Amžius > 14 metų
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Pagal Animacija Šaltinis Vakarų Animiation

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai