Nauja
Baorun Profesinės Įkrovimo Šunų Kačių Plaukų Žoliapjovės 110~240V Augintinio Kailio Pjovimo Staklės, Gyvūnų Plaukų Kirpimo mašinėlės Vandeniui

Baorun Profesinės Įkrovimo Šunų Kačių Plaukų Žoliapjovės 110~240V Augintinio Kailio Pjovimo Staklės, Gyvūnų Plaukų Kirpimo mašinėlės Vandeniui

w102371

€24.62

Nauja prekė

Su Konkrečiu Produktu:

1. Maitinimas: 110~240V.

2. 1pcs Plaukų Clipper.

3. 1pcs Baterija.

4. 1pcs Teptuku.

5. 1pcs Aliejaus Butelį.

6. 1pcs Įkroviklį.

7. 4pcs Vadovas Šukos.

Naminių gyvūnėlių plaukų clipper yra atsparus vandeniui, vandeniui klasė yra IPX7.

Naudojimosi Paslaugomis:

A: Mokėjimas:

Prašome sumokėti per 3 dienas po to, kai jūs įdėti savo užsakymą.Mes priimame Alipay tik.

B: Vežimas:

1. Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Kinija Paštu, Oro Paštu, yra tik laivybos metodas, esame atsakingi už siuntimo išlaidas.Mes atsiųsime jums elementus per 2~7 dienų, kai mokėjimas yra baigtas.

2. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų valymo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų daiktai yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra laivybos mokestis atsisakė siuntas.

3. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

4. Mes galime tik laivo produktai, adresas, kad www.pajudek.lt pripažintas.

C: Grąžina:

1. Mes tarnauti savo klientams geriausias būdas mes galime.

2. Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl kokių nors priežasčių.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės, yra grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra kompensuojami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

3. Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai grąžinti prekes.

D: Dydžio ar Tinka Klausimų:

1. Dydis iliustruoti arba masė yra su konkrečių matavimo išsami specifikacija, prašome suprasti, leidžiamas variacijas.Prašome patikrinti, specifikaciją, prieš pateikdami užsakymą.

2. Jei radote dydžio prekės neatitinka jūsų poreikių, galite tiesiogiai susisiekti su mumis.

E: Spalvų Neatitikimas:

Skirtumai spalva gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimas, fonas, t.t... Jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.

F: Atsiliepimai:

1. Jums pasitenkinimo ir teigiamų atsiliepimų yra mums labai svarbus; prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir tarnauja.

2. Jei turite problemų su mūsų daiktų ar tarnauja, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes pasistengsime, kad dirbti, sprendimus, kurie yra geriausias tiek mums.

Žymos: kačių kailio clipper, baorun s1, didelis šuo "clippers", baorun clipper, gyvūnų kailio clipper, baorun p2, wahl šunų kirpimo mašinėlės, baorun p6, baorun, baorun p9

Žoliapjovės Maitinimo Šaltinis AC 110~240V
Elemento Tipas Šunų Plaukų Žoliapjovės
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Tipas Šunys
Įtampa 110-240V
Baterijos Įkrovimo Trukmė 3 Val.
Įkrovimo Laikas 3 Valandos
Baterijos naudojimo laikas 2 Val.
Pjovimo Medžiagos Titano + Keramika
Modelio Numeris P5
Prekės Pavadinimas baorun
Atsparus Vandeniui Klasė IPX7

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai