PAKILTI(UK) 52MM Uždaryti +1+2+4+8+10 Makro Objektyvo rinkinys, skirtas "Canon", "SONY" NIKON visi vaizdo Kamera + skudurėliu

w10283

€11.87

-2.78

€14.65

-18 %

Nauja prekė

Pilna Gamintojo Garantija + 30 Dienų Pinigų Grąžinimo Pasitenkinimo Garantija.Mes tikimės, kad jūs pirkti su pasitikėjimu!

52mm AUGIMAS-UK Close-Up +1 +2 +4 +8+10 Arti objektyvo Filtras nustatytas naujas+ dovana valymo servetėlės

Kiekvienas fotoaparatas turi apribojimas minimalus atstumas fotografuojant.Tai reiškia, kad jūs negalite eiti arčiau objekto daugiau nei atstumo ecommended gamintojas.Su close up lęšius galite priartėti prie savo objekto, be iš tikrųjų ateina arčiau objekto, o jūs mėgautis kiek įmanoma įvaizdį jūsų pasirinkimas

Su arti objektyvo rinkinys yra skirtas fotografuoti gėles,mažus kolekcionuojami daiktai, monetos ir pašto ženklai,vabzdžių,mažų būtybių,arba nieko samll, kad reikia arti, išsamiai.kiekvienas iš arti objektyvo palaiko rezoliuciją ir nuotraukos aiškumo, o didinamąjį vaizdo dydis.Į komplektą įeina keturių lęšiai:+1 +2 +4 +8 ir +10 macro.Naudoti objektyvai atskirai arba visus kartu.Poveikis gali parodyti, kaip paveikslėlyje žemiau.Visiškai naujos, niekada nesinaudojo, Pagaminti iš Metalo ir optinių stiklo spalva : juoda

Tinka Objektyvo modelis: EF 50mm f/1.4 USM EF-S 55-250mm f/4-5.6 YRA AF-S 50mm f/1.4 G EF 85mm f/1.8 USM EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II EF 70-300MM f/4-5.6 YRA JAV EF 100-300mm f/5.6 L EF 75-300mm f/4-5.6 III U EF 100MM f/2.8 Macro USM EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 EF 75-300mm f/4-5.6 III EF 70-300MM f/4.5-5.6 DO APO 70-300mm f/4-5.6 DG M EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS EF 28-105mm f/3.5-4.5 II EF 70-210mm f/4 DA 55-300mm f/4-5.8 ED ......kt.

Naujas KILIMAS(UK) 52mm Arti Objektyvo Rinkinys (+1,+2,+4,+8,+10)

•Kiekis: 1

•Veikia su bet objektyvas su 52mm, filtro sriegio; rankinis arba automatinis fokusavimas, skaitmeninis filmas.

•Rinkinį sudaro 5 close up lęšiai padidinti didinimo.Lengvai stovai ant priekio, ant objektyvo, kad būtų galima išsamiai arti makro nuotraukas nedidelių objektų, pvz., vabzdžių, monetų, gėlių ir kt.

•Pagaminti iš stiklo ir aliuminio metalo.Apima patogu, apsauginiai saugojimo maišelis.

•Galima dėti vieną ant kito dizaino.Sujungti filtrai pasiekti maksimalų didinimą.Pavyzdžiui, +2 plus +4 bus +10.

•Šie lęšiai yra dvigubi, sriegtos leidžia papildomi filtrai, objektyvai ar priedai turi būti montuojamas ant viršaus.

• Standartinių sriegiuotų objektyvų žiedą pažangias technologijas siekiant užkirsti kelią ranką stumdomas, lengva pakrauti ir iškrauti Tinkas, po fotografavimo

Naujas KILIMAS(UK) Priemoka Mikropluošto Valymo šluostės

•Kiekis: 1

•Itin švelnus!Labai geras mikropluošto palieka nulį įbrėžimų, dryželiais ar ženklai.Saugus visus objektyvus.

•Yra specialūs pjūklinės modelio kraštai.Kitų pardavėjų šluostės turi nebaigtų kraštų, kad bus fray lengvai, pynimas tampa anuliuoti ir temas pasitraukė lengvai.Mūsų microfibers yra pagaminti su aukščiausios medžiagų ir suprojektuoti taip, kad aukščiausios kokybės standartas.

•Idealiai tinka valyti naftos ir purvo off akiniai, "iPhone" / "iPad" ir kitus sensorinius ekranus, žiūronų lęšius, digital SLR ir kitų fotoaparato lęšius, GPS prietaisus, o kitas subtilus optika.

•Švarus, be poreikio muilu arba plovikliais.Nuvalykite žemyn vaikų žaislai, lopšių, nerūdijančio plieno skaitikliai ir kitų sričių norite palikti be chemikalų.

•Didelę vertę už savo pinigus.Daugkartinio naudojimo ir ilgalaikis.Ne daugiau popieriniu rankšluosčiu ir audinių atliekos.

•Labai patogus!Išlaikyti vieną savo biuro, namo, biuro, nešiojamas krepšys, fotoaparato krepšys ir automobilių.

•Dydis: 14.5 cm x 14.5 cm

•Jokia kita mikropluošto yra didėjimą(UK)!Mes garantuojame, kad tai yra geriausia mikropluošto šluostės jūs kada nors naudoti arba savo pinigus atgal.

•Kiekvienas MagicFiber yra individualiai ir tvarkingai supakuoti savo poliuretano plastiko maišą ilgalaikis saugojimas.Dideliais kiekiais taip pat prieinama.

• KYLA Tik ,ir tai yra mūsų naują prekės ženklą.

Pakuotė:

1 - 52mm 5 Gabalas KILIMO-UK Close-Up Lens Kit (+1, +2, +4, +8,+10).

1 - AUGIMAS(UK) Valymo Audiniu, Spalva JUODA.( KAIP dovana tau )

1 - filtras bage

vaizdą apie produktą

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.

Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

Objektyvo gaubtai (traukos spintos) yra visų pirma skirta išvengti nepageidaujamų benamių šviesos į objektyvą, išplečiant ir spalvinimas

pabaigos objektyvo.Be to, nuo objektyvo yra pratęsiamas, taip pat gauti papildomos naudos, kai papildomo

apsauga nuo atsitiktinio poveikio.

Žymos: valdybos nikon 10 30, 55mm, kad 67mm, makro, raynox macro 150 250 konversijos objektyvai, raynox dcr 250 makro objektyvas, automatinis fokusavimas makro pratęsimo vamzdis, raynox 250 makro filtras, dangtelis nikon 10 30, d3300 filtras, filtras pakilti uk

Punktas 52mm Arti Makro Objektyvo Rinkinys+bage+skudurėliu
Medžiaga Stiklas
fotoaparatas Canon nikon "pentax", "sony"
Quanlity aukštas
Modelio Numeris visi vaizdo kamera
Pristatymas nemokamai ir greitai
Tipas Kita
Vieta Kinija
spalva juoda
Prekės Pavadinimas KEFU
Pakuotė Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai