Nuotolinio Valdymo Naktį Šviesos TF Kortelės Laikmatis Projektoriaus Šviesos Miegamojo Puošimas "Bluetooth", Muzikos Grotuvą Garsiakalbis LED Vandenyno Bangos Projektorius

w103064

€17.33

-7.42

€24.75

-29 %

Nauja prekė

LED Vandenyno Bangos Projektorius Naktį Žibintai su 12 LED Reguliuojamas Lengvumas & 7 Apšvietimo Režimai Parama TF Kortelę "Bluetooth" Muzikos Garsiakalbis Naktiniai Nakties Šviesos Kūdikių, Vaikų, Suaugusiųjų Miegamasis, Gyvenamasis Kambarys

Aprašymas:

Savybės:

*【8 Rūšių Svajinga Vandenyno Žibintai ir Ramios Muzikos】derinys-raudonos, žalios ir mėlynos spalvų į 7 projekcija režimai sukurti romantiška ir rami aplinka;nakties šviesos projektorius pastatytas 8 raminančią garsų padėti miego,tegul jums ir jūsų šeimai ir vaikams mėgautis patogiai naktį.

*【Nuotolinio Valdymo ir jutikliniai Mygtukai】nuotolinio valdymo(2*AAA nepridedami) daro jungikliai ir parametrai lengviau.Jūs galite paversti vandenyno bangų projektoriaus įjungimo/išjungimo nuotolinio valdymo per 6 metrų, nustatyti, kad rotacija, šviesumą ir garsumą, įjungti muzikos,pakeisti projekcija režimą ir nustatyti laikmatį.Lengva naudoti, tinka vaikams.

*【Puikus Mini Garsiakalbis (Bluetooth/TF kortelė/USB kabelis)】vandenyno naktį šviesos built-in 8 raminančią garsų padėti miego;be To, "Bluetooth" ryšio porą, žaisti savo mėgstamą dainą, o šviesos šou-prieš prijungti prie savo telefono "Bluetooth", reikia spausti "konversijos"mygtuką, esantį ant nuotolinio valdymo pulto.Taip pat galite prijungti garso kabelį arba skaityti TF Kortelę, klausytis muzikos iš savo MP3,ipod,iphone,ipad,, "android" telefoną,tabletės ir TF kortelės,mėgautis romantiška,poilsis,jauki atmosfera ir muzika.

*【2H/4H Laikmatis & Reguliuojamas Ryškumas ir Tomas】naktį šviesos turi tris laikmačio funkcijos (2H/4H ir laikmatis išjungtas).O lydintis kūdikio miego, jis automatiškai išsijungia, kad išsaugoti energiją.Yra 3 ryškumo lygius (žema/vidutinė/aukšta) ir 15 garsumo lygių, kurie gali būti pakoreguota, kad atitiktų jūsų poreikius.

*【Geriausia Dovana Jūsų Vaikams】Ji yra įdomi dovana jūsų vaikui ir Vaikams, Šis vandenyno bangos projektorius su Pasisekė, Akmens formos,kurioje magija vandenyno bangos naktį žibintai ir nuostabų pasaulį į juos.

Pastaba: Prašome įjunkite pagrindinį jungiklį apačioje produktą prieš naudojimą ! (ilgas paspauskite mygtuką)

Pastaba: Prašome įjunkite pagrindinį jungiklį apačioje produktą prieš naudojimą ! (ilgas paspauskite mygtuką)

Specifikacija:

Spalva: Balta,Juoda

Medžiaga: ABS Plastikas

Įtampa: DC5V/1A

Maitinimo šaltinis: USB

Galia: 2W

Pranešėjas:4Ω3W

Funkcijos: LED Projektorius, šviesos, Muzikos Garsiakalbių, Bluetooth, Nuotolinio valdymo pultas

Pritemdomi, ar ne: Pritemdomi

LED Šviesos spalvos: Raudona/Žalia/Mėlyna/Balta

Šviesos efektai: 8 Šviesos efektai(Supančios aplinkos šviesos / Raudona / Mėlyna / Žalia / Raudona-mėlyna-žalia Ciklas / Raudona-žalia / Mėlyna-violetinė / Blykstė)

Galia nuotolinio valdymo pultas: 2XAAA Baterijos(neįtraukta)

USB Kabelio specifikacija: 1M / 39.37 colių

Garso kabelio specifikacija: 0.6 M / 23.62 colių

Dydis: 16,5*12*10cm / 6.5*4.72*3.94 colių

Komplektą sudaro:

1X LED Šviesos Projekcija

1X Nuotolinio Valdymo pultas(Baterija nepridedama)

1X USB Laidas

1X Audio Kabelis

1X Naudotojo Vadovas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.pajudek.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: infraraudonųjų spindulių projektorius, projektorius star, lempa led, 4k projektoriaus, galaxi projektorius, dt00841, "bluetooth" ir garso valdymo jungiklis, sleepwear moterims, 3d projektorius, atostogų apšvietimo šalis

Yra Lemputės Įtraukti Taip
Maitinimo Šaltinis DC
Yra Baterijomis No
Yra Protingas Prietaisas Taip
Korpuso Medžiaga ABS
Modelio Numeris Septyni šimtai septyniasdešimt tūkstančių septyni šimtai dvidešimt vienas
Sertifikavimo ce
Baterijos Tipas AAA
Naudojimas Atostogų
Yra Baterijų Reikia Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Galia 0-5W
Elemento Tipas naktį žibintai
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Tipas projektorius
Formos ROUND
Prekės Pavadinimas BR ŠVIESOS
Įtampa 5V

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai