8-10-12mm atsparumas Minkšto Silikono Lenkimo Įterpti Formuojant Akrilo Standūs Vamzdžiai, Aksesuaru Remontas

w10351

€4.35

-2.34

€6.69

-34 %

Nauja prekė

8-10-12mm atsparumas Minkšto Silikono Lenkimo Įterpti Formuojant Akrilo Standūs Vamzdžiai, Aksesuaru Remontas

Savybės: vamzdžiai yra pagaminti iš kokybės silicio gelio medžiagos, minkšta, lanksti ir patvari.Meistriškai su baudos apdirbimo su aplinkos draugiškas danga.Puikus bruožas šilumai, gali padėti lenkimo akrilas vamzdžiai be deformacijos.Su 3 dydžių, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius.Naudingas aksesuaras karšto lenkimo tvarkymo.

Specifikacija:

Medžiaga: Silicio Dioksido Gelis

Spalva: Juoda

Tipo Variantų (Skersmuo):

8mm (tinka akrilo vamzdžiai, kurių išorinis skersmuo 12mm)

10mm (tinka akrilo vamzdelis su kaip 14mm, išorinis diametras)

12mm (tinka akrilo vamzdžiai, kurių išorinis skersmuo 16mm)

Svoris: 62-142g

Paketų Sąrašo:

1 x Silikoninis Vamzdelis

Garantija Ir Grąžinimas

1. Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal tyrimo, kol jie yra siunčiami.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

2.Jei yra keletas darbų ar medžiagų defektų, produktus, prašome susisiekti su mumis pirma , mes keisis, tai ar pasiūlyti kitų sprendimų jums padaryti pasirinkimą.

3.Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Jie turi būti pagal resalable būklės.Žmogaus sukeltų defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.Ačiū už supratimą ir bendradarbiavimą!

Pristatymas:

1. Mes atsiųsime sklypus, per 2 darbo dienas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį), po pirkėjo mokėjimo tikrina www.pajudek.lt pagal pristatymo būdą, kurį pasirinkote, ar patikimesnis ir greitesnis būdų, kaip ypatingomis aplinkybėmis.Mes palikti pranešimą pasakyti sekimo numerį, kai mes išsiųsti prekes jums.

2. Jeigu turite kokių nors reikalavimų dėl prekių aprašymas ir deklaruota vertė laivybos gavimo dienos (komercinė sąskaita faktūra),pls palikite mums žinutę po apmokėjimo.

Atsiliepimai

1. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome neskubėti palikti mums teigiamų atsiliepimų.Jūsų padrąsinimo, tai padės mums žengti į priekį ir nuolat gerinti mūsų paslaugas.

2. Jei esate nepatenkintas prekės buvo užsakytos, nesijaudinkite, pls susisiekti su mumis pirmą, mes išspręsti problemą jums laiku.Manau, mes galime išspręsti bet kokį ginčą, per draugiškas derybas.

Žymos: vamzdžio bender, girtas metalo, lenkimo plastiko, aliuminio girtas, girtas plastiko, metalo lenkimo, akrilo karšto lenkimo mašina, bender bending, kanalo raidė, bender

Prašymas Kompiuterio Korpuso
Linijos NĖRA
Prekės Pavadinimas VBESTLIFE

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai