EVA Laikymo Dėžutė Oculus Quest2 VR Ausines Kelionės, Vežančių Apsaugos Atveju Rankinės Dėklas Krepšys Oculus Quest2 VR Priedų

w103686

€18.30

-14.98

€33.28

-45 %

Nauja prekė

Kulka Taškų: 1、Specialiai Sukurtas: Specialiai suprojektuoti kietojo atveju Quest2 VR ausines.Atrasti tipas atveju kuprinė kelionės atveju jūsų Quest 2 VR žaidimų ausinės.Tvirtas VR atveju su išskirtiniu dizainu kad tai dirbtinai sukurta apsaugoti jūsų VR rankų įrangą nuo sugadinimo ir padaryti saugoti, taip pat transportą vėjas.Dvigubo užtrauktuko dizainas suteikia lengvą prieigą prie jūsų rankų įranga ir reikmenys.

2、Unikali Kuprinė Dizainas: Unikalaus dizaino kuprinė suteikti daugiau vietos.Skirtingai nei dauguma kelionių atveju maišeliai Oculus Quest VR ausines, kad ateiti tik su rankena, mūsų atveju yra labai patogios kuprinės dizainas, kad vykdyti savo rankų vėjas.

3、Puikiai Tinka ir Mažosios Dydis: vartotojo supjaustyti EVA putų viduje snuggly turi savo Quest laisvų rankų įranga ir reikmenys, įskaitant grip touch valdytojai, už Oculus quest baterija, 15W maitinimo adapteris, AA baterijos oculus quest baterija, jo objektyvas, klausos apsaugos priemonės, ausų pumpurų, galvos dirželis rėmo draugiškas atrama tvirtai vietoje, ypač, kai kelyje.Mažas dydis suteikti daugiau patogumo jums vežti arba saugoti, kurios leis sutaupyti daugiau vietos jums.

4、Pakete Yra: 1 x nešiojimo dėklas, skirtas Quest 2 VR žaidimų ausinės.

5、Kokybiškos Statybos ir Apsauga: Pagamintas su PU shell išlaikyti jūsų Quest VR laisvų rankų įranga ir reikmenys apsaugotas nuo kritimo žalą, EVA audinio sluoksnis visiškai išlaikyti elementai baimėje , kad tilptų jūsų Oculus laisvų rankų įranga ir jų priedai - mūsų VR atveju pristato visose srityse.

Techniniai duomenys:

Dydis: apie 39*23*18cm/15.3*9.056*7.28 colių

Medžiaga: PU ir advanced EVA

Spalva: pilka

Pakavimo Sąrašas:

1 x Nešiojimo dėklas, skirtas Quest 2 VR Žaidimų Ausinės

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Žymos: quest 2 dirželis, nr vr, oculus quest 2 dirželis, 3m full face respiratorius, quest 2, 8bitdo sn30, tote bag, earphon, oculus quest odos, krepšys oculus quest

Dydis -
Svoris -
Modelio Numeris Už Oculus Quest 2
Tipas Nešiojamas maišelis
Tomas -
Pakuotė No
Suderinamos Prekės Už Oculus Quest 2
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinama Modelis Už Oculus Quest 2
Prekės Pavadinimas Rondaful

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai