Nauja
TONERIO EXPERTE® Suderinama 26 26XL T2621 Premium Rašalo Kasetės Epson Expression Premium

TONERIO EXPERTE® Suderinama 26 26XL T2621 Premium Rašalo Kasetės Epson Expression Premium

w103870

€7.92

-0.69

€8.61

-8 %

Nauja prekė

TONERIO EXPERTE® Suderinama Rašalo Kasetės Pakeitimo Epson 26XL išsaugomas atlikti naudodami "Epson" spausdintuvu.Jis pakeičia originalus Epson 26XL rašalo kasetę.

PAGRINDINIO PRODUKTO INFORMACIJA BŪKLĖ: Nauja TIPAS: Suderinama GARANTIJA: Lifetime Garantija | 24/7 Klientų aptarnavimo NAUDOTI SU: Epson Expression Premium XP-510, XP-520, XP-600", XP-605, XP-610, XP-615, XP-620 XP-625 XP-700, XP-710, XP-720, XP-800, XP-810, XP-820

PAKUOTĖS TURINYS 4 Black 1 Set = 5 VNT. 2 Komplektai Ir 2 Juodi = 12 VNT 4 Rinkiniai & 4 Juodaodžiai = 24 VNT 6 Komplektai = 30 VNT.

SPALVOS VIENĄ RINKINĮ: Juoda, Rausva, Žydra, Geltona

Parduodamas TONERIO EXPERTE ® tik.

PRAŠOME ĮSITIKINKITE, KAD JŪSŲ SPAUSDINTUVO MODELĮ MINĖTA AUKŠČIAU PATEIKTAME SĄRAŠE.JEI TURITE KOKIŲ NORS ABEJONIŲ, NEDVEJODAMI SUSISIEKTI SU MUMIS DĖL KONSULTACIJOS.

SAUGU NAUDOTI

Naudoti TONERIO EXPERTE ® suderinama 26XL pakeisti rašalo kasetės nedaro negaliojančiomis jūsų spausdintuvo garantija.

Mes siūlome visą 100% Pasitenkinimo Kokybės Garantija mūsų TONERIO EXPERTE ® suderinama 26XL rašalo kasetes.

MOKĖJIMO

1. Mes priimame paypal, visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir atsiimti mokėjimai.

PRISTATYMAS

1. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

2. Prieš perkant, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Jei ne, prašome pataisyti prieš mokėjimą.

3. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

4. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

PRAŠOME ATKREIPTI DĖMESĮ

Norėdami suteikti jums skubų pristatymą, visi mūsų produktai yra shiped iš Europos teritorijoje (Jungtinė Karalystė ar Prahoje).

KLIENTŲ PASITENKINIMAS

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus!Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas būsime dėkingi už 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.Jei pirkimo ar paslaugos buvo nepatenkinamas, prašome leiskite mums žinoti prieš jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime išsklaidyti savo abejones.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos.Mes išlaikyti aukštus kompetencijos ir streikuoti 100% klientų pasitenkinimo.

GRĮŽTA

1. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 30 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo į jav per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

3. Grįžti laivyba turi būti apmoka pirkėjas.

Mūsų pakaitines 26XL rašalo kasetė yra specialiai sukurta siekiant patenkinti aukščiausius kokybės ir patikimumo.Mūsų rašalo puslapis derlius atitinka ar viršija OEM * puslapis pajamos už Epson 26XL ir siūlo aukštos kokybės spausdinimo rezultatus.Tai ne perdirbtos kasetės ir tai buvo pagamino ne "Epson".

*(Originalios Įrangos Gamintojas)

ĮDĖTI JŪSŲ PASITIKĖJIMĄ EKSPERTAI!

Žymos: 603xl, 273 rašalo, epson cartridg, epson rašalo, t711, epson rašalo 830, tinta hp, canon rašalo spausdintuvui, "epson expression premium, rašalas epson 312

Suderinamos Prekės epson
Prekės Pavadinimas Tonerio Experte
Kilmės KN(Kilmės)
Kasetės Statusas Pilnas
Funkcija Suderinamas
Tipas rašalo kasetė
Pakuotė Bulk Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai