Nauja
DAUG 50 Biger KOKESHI Lėlės Mobiliųjų Telefonų Pakabukai 4.6 cm

DAUG 50 Biger KOKESHI Lėlės Mobiliųjų Telefonų Pakabukai 4.6 cm

w10398

€37.56

Nauja prekė

skelbimas:

Jei turite didelį kiekį, ar donot raskite produktus, jums reikia mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis už tuos, kurie jums reikia.Kadangi mes turime daug produktų donot sąrašą produktų mūsų parduotuvėje dar nėra.Mes visada galime pasiūlyti geriausią kiekis labai konkurencingą kainą jums.

DAUG 50 Biger KOKESHI Lėlės Mobiliųjų Telefonų pakabukai 4.6 cm

Sąlyga: Markės naujų ir puikios būklės

Dydis : lėlės " aukštis yra 4.6 cm

Kilmės Šalis: Kinija

Dėkojame už jūsų užsakymą.prašome atkreipti dėmesį, Kinija post yra pigus, tačiau lėtai , paprastai jis trunka apie 1 mėnesį pasieks jus, per atostogų laiko.tai gali užtrukti ilgiau.mes ne grąžinti pinigus, nes bet koks delsimas laivybos kompanija.ačiū už jūsų puikų supratimą.

Dėmesio, Rusijos Federacija

Rusijoje buvo naujas įstatymas, visi sklypai turi pirkėjo vardas, pavardė ( pavardė, vardas ir tėvo vardas), kitaip siuntinys nebus išsiųstas sėkmingai.

Prašome patikrinti savo kontaktinę informaciją ir įsitikinkite, kad jūs pateikti mums vardą ir pavardę.mes negali būti prarastas, jei sklypas yra siunčiami atgal, nes jūsų Neišsamus Kontaktinę informaciją.ačiū !

Laivybos Ir Mokesčiai

1.Visi daiktai bus išsiųsti per nustatytą apdorojimo laikas, gavusi mokėjimo (išskyrus šeštadienį ir laisvalaikis).Pagal defaulty užsakymą bus išsiųsti per EMS, kurie gali būti 5-8 pristatymo dienos( Mes negali būti atsakinga netikėtai vėlavimo kaip pasirinktinis procesas, oro sąlygos ir pan...)

Jei pirkėjas prašymą greičiau express, tokių kaip DHL, UPS,Fedex " (2-5) dienų, pls susisiekti su mumis papildoma kaina, nuo susitarimas su pirkėju, mes pakeisti užsakymo suma papildomos vertės jūsų mokėjimą.Remiantis ilgalaikio bendradarbiavimo su kurjerių agentas, mes galime pasiūlyti jums geriausią laivybos paslaugų už mažą kainą.

2.Tvarka bus delared kaip dovana arba mažesnės vertės pašalinti ir sumažinti savo užsakymą mokesčių, ir lengva užsakymą tyrimą.

TAČIAU kai kuriose šalyse, jūs turite mokėti mokesčius ar muitus importuojamoms prekėms.Kartais prekes pagal tam tikrą vertę, arba tam tikras kategorijas, nereikia mokėti mokesčių.

Taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje.Deja, nėra būdas mums žinoti taisykles, reglamentus, papročius, tradicijas, patirtį, spragų, sistemos, sistemų, dokumentų, kodeksus, įstatymus ar nutarimus kiekvieną šalį.

Todėl, mes negali ir nebus, teikti konsultacijas apie mokesčius savo šalyje.Kaip pirkėjas, tai yra jūsų atsakomybė siekiant sužinoti, kad informacija, prieš jums užsisakyti.

Pardavimo sąlygos:

1. Daugelis pardavėjų tiekimo pilkosios rinkos", atnaujinti ar gamyklos sekundžių prekių panašią kainodaros mums.Mes garantuojame, kad mūsų produktai yra visiškai naujas,pirmos klasės kokybės.

2. Sugedę daiktai turi grįžti į 14days pakeisti arba visa grąžinamoji išmoka; 1 metų gamyklos garantija,gal Jus mokėti už remontą mokesčius, jei reikia, (Pirkėjas turės sumokėti grąžinti laivyba).

3. Mes visada stengiamės, kad patenkinti visi klientai, prašome donot palikti neigiamą arba mažai DSR Star pasirinktinai.

4. Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą,bendravimas yra geriausias būdas išspręsti problemą,Ačiū labai.

Dėkojame, Kad Pasirinkote Mūsų Parduotuvėje, Kaip Jūsų Verslo Partneris!

Žymos: led quantum, mobiliojo telefono pakabukas, antklodės cana lara moterims, pakabukas kokeshi, raktų žiedas, kokeshi paštu, japonijos lėlės kokeshi lėlės, grandinės raktas, lara fabian marškinėliai, didelis kendama

Metalo Spalvos Sidabro Padengtą
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Bauda ar Mados Mados
Elemento Tipas Raktų Pakabukai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas SHUOHAO
Lytis Unisex
Stilius Madinga
Medžiaga Mediena

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai