175ml skaidraus Stiklo Indelį Sandarų Indą Maisto Saugojimo Konteineris Palaidų Arbatos, Kavos Pupelių, Cukraus Druskos (6.5*8CM, Su Bambuko Dangčio)

w104141

€2.75

-2.65

€5.40

-49 %

Nauja prekė

Aprašymas Šis punktas yra universalus maisto produktų laikymo indelį su uždarymo dangteliu.Pagamintas iš skaidraus aukštos kokybės stiklo, jis yra patvarus ir saugus naudoti.Tai su gera antspaudas poveikis išlaikyti maisto produktų geros kokybės.Jūs galite naudoti ją laikykite, arbata, grūdai, sauso maisto, grūdų, ryžių, pupelių, riešutų ir pan.

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: Stiklas.

- Dydis: Apytiksl. 6.5 x 6.5 x 8cm.

- Į sandariai medžio dangčiu, kuriame yra silikono sandarinimo žiedas išlaiko drėgmę iš maisto viduje.

- Leidžia maisto likti švieži ilgiau.Saugus, patikimas ir patogus pakuotės.

- Maisto saugojimui jar yra gera saugoti sauso maisto,gali būti naudojami kaip stiklo kavos indelį,arbata saugojimo talpyklą,cukraus jar,druska ir pipirai,konteineris, saldainiai Jar ir daugiau.

- Absoliučiai geras saugojimo aksesuaras namų ūkių.

Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Pakavimo sąrašas

1 x Sandarų indelį

Žymos: filtro dangtelis, kavos konteinerių automobilių, stiklainiu, raundas sandėliavimo konteineriai, žvakė stikliniame, maisto saugojimas, arbata cukrus kavos saugojimo stiklainiai, pasukti prieskonių jar, eroma žvakių indeliai, bambuko dantų šepetėlis

Kilmės KN(Kilmės)
Uždarai Konteinerių stiliai PADENGTI
Naudoti Kita
Medžiaga Kita
Modelio Numeris Sandarų indelį
Funkcija Eco-Friendly

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai