Praktinių Duonos Pjaustyklės Reguliuojamas Bagel Cutter Taurę Peilis Duonos Kepalas Cutter Sumuštinių Pjaustymo Įrankis Lankstymo Maker " Aparatas, Naujas

w10460

€4.17

-2.16

€6.33

-34 %

Nauja prekė

Savybės: Aukščiausios Kokybės Medžiagos

Duona, skrudinta duona peilis yra pagamintas iš maisto kokybės ABS dervos, netoksiškas ir bekvapis, saugus ir sveikas ilgesnį laiką naudoti.

Reguliuojamas

Galima supjaustyti duoną į 4 skirtingas storis: 15 mm/20mm/24mm/30mm, reguliuojamas ir lengva naudoti, padės jums sumažinti gražus net skiltelės.Jūs neednt nerimauti pjovimo pirštais, puikiai tinka kasdieniniam naudojimui.

Sulankstomas Ir Patogiai

Puikus sulankstomas nešiojamų ir duonos gabalas mašina gali padėti jums sutaupyti daugiau vietos, jūs taip pat galite pasiimti keliaujant.

Unikalus Dizainas

Apačioje slicer turi anti-slydimui dizainas, tuščiaviduriai ir geras pralaidumas, įrengta trupiniai catcher plokštelės ant pagrindo, gali laimikio visų bałagan ir daro valymo lengviau.Jums nebereikia išvalyti netvarką duonos trupinius ant stalo ar prekystalio.

Platus Taikymas

Į Bagel Pjaustyklės tinka pjaustyti duona, skrudinta duona, bagel, kepalas ir sumuštinių, jis taip pat gali būti naudojamas siekiant sumažinti kumpio, sūrio ir daržovių.

Techniniai duomenys:

Tipas: Duonos Peilis

Medžiaga: ABS

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Kiekis: 1pc

Dydis: 22*16*14cm/8.66*6.29*5.51 į

Svoris: 210g/7.41 oz

Pakuotė:

1* Duonos Peilis

Žymos: pralin, bagel pelėsių, bagel cutter, duona pjovimo peilis, duona cutter, snap maker, sandwich maker, duonos peilis, sumuštinių skrudintuvas, pusryčių sumuštinis

Sertifikavimo CIQ
Funkcija Eco-Friendly
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Kita
Modelio Numeris duonos peilis
Medžiaga Plastikiniai
Rinkinio Numeris 1

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai