Dešinėje LED Pirštinės Pirštas Apšvietimo Auto Remonto Lauke Žibintuvėlis Apšvietimas

w104893

€2.23

-1.61

€3.84

-41 %

Nauja prekė

Aprašymas

Šis produktas yra švyti pirštinės, kuris yra puikus pagalbininkas jūsų kempingas, žvejyba ir kt.Leidžia valdyti tamsoje lengvai.Jei jūs ieškote pasiimti žuvų kovoti dėl savo gyvybės, pirštinės galėtų apsaugoti savo rankas nuo saulės ir vis dar leidžia pirštais prisijungimo jaukų jūs meškere.Taip pat jis apsaugo jūsų rankas nuo spygliais, dantų, kabliai, gill plokštės ir filė peiliai, ir odos grūdinimas.Tai patogu nešioti ir patogus naudoti.Ne tik pirštines, skirtas žvejybos, tai gerą daiktą, žvejyba, dviračiais, kempingas, žygiai, ir bėgimo mėgėjai ir kiti vidaus ir lauko veikla.

Savybės

- Spalva: Juoda.

- Medžiaga: Medvilnės audinio.

- Dydis: Apie 30 * 12 cm/ 11.8 * 4.72 colių(L*W).

- Idealiai tinka medžioklei, avarinio ir kt.

Ryškus LED šviesos.

- Su 2vnt LED lempos karoliukai - Tai led šviesos pirštinės yra su Vienu on/off mygtukas ir du LED Lemputė karoliukai.Norėdami, kad jūsų darbo patogiau.

- Reguliuojamas riešo juostos - Magija juosta ryšį tarp pirštų ir riešo juostos leidžia pritaikyti jį, kad atitiktų jūsų ranką.Ši musė pirštinės tinka tiek dešine ranka.

- Nešiojamų kaip žibintuvėlį - Šis saugos gelbėjimo pirštinės gali būti tiesiogiai nešioti ant rankų, nereikia laikyti kaip tradicinės žibintuvėlis, mažas ir lengvas, paprasta naudoti, visiškai laisvomis rankomis.

- Platus - Tinka lauko naktinė žvejyba, medžioklė, veikia, automobiliai, kempingas, kelionės.Taip pat ji gali būti naudojama kaip auto remonto pirštinės ar reparing apšvietimas.

Pakavimo sąrašas

1 * Dešinėje LED Pirštinės Pirštas Apšvietimo Auto Remonto Lauke Žibintuvėlis Apšvietimas

Žymos: pusės pirštų pirštinės cicling, pirštinės led, žibinto pen, akumuliatoriaus led žibintuvėlis, mechanix naudingumas pirštinės, lempos pearl, plonas fakelas, žuvų pirštinės, žibinto korpuso, pusę piršto dviračių pirštinės žygiai

Lytis VYRAI
Sportas Tipas Dviračių sportas
Fearture 1 LED mirksi pirštinės
Medžiaga Sintetinės Odos
Fearture 3 Gelbėjimo Pirštinės
Fearture 5 Pirštu Apšvietimo Pirštinės
Tipas Pusę Piršto
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Fearture 4 taktinės pirštinės
Modelio Numeris Lauko Dviračių Pirštinės
Funkcija Anti-static
fearture 2 Pirštinės žvejybos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai