Phantom 3 Hardshell Bag Kuprinė Peties dėklas kietas lukštas Langelį DJI Phantom 2 3 Standartas pro FPV Drone Quadcopter

w105150

€31.76

-1.67

€33.43

-4 %

Nauja prekė

2018 phantom 3 Hardshell Bag Kuprinė Peties dėklas kietas lukštas Langelį DJI Phantom 2 3 Standartas FPV Drone Quadcopter

Specifikacija:

Už Phantom 3 Advanced ir Phantom 3 Profesinės, jis atsparus vandeniui iki tam tikro lygio.

Medžiaga: ABS (ne) europos liaudies PARTIJOS (viduje)

Dydis: Apytiksl. 22,9 cm pločio x 44.7 cm x 31.8 cm gylio

Grynasis Svoris: Apytiksl. 1.61 kg

Maksimalus Svoris: 10kg

Talpa:

DJI Phantom 3 x 1

DJI Phantom 3 nuotolinio valdymo pultelis x 1

DJI Phantom 3 Protingas Skrydžio Baterijų x 3

DJI Phantom 3 sraigtus x 4

DJI Phantom series Baterijos Įkroviklis x 1

Pakuotės, įskaitant:

1 x DJI Phantom hardshell krepšys DJI Phantom 2 3 Pro/Adv/Standartinis

Peržiūrėti Galeriją

Apmokėjimas:

1).Naudoti kredito kortelę mokėti Alibaba

Prašome siųsti el. paštu susisiekite su mumis.

vežimą:

1 siunta yra per oro paštu, jei pakuotės svoris yra daugiau nei 2 kg arba pakuotės dydis yra didesnis nei 90CM, mes naudosime AVS ir tt, arba Laivas su dviejų sklypų ar daugiau sklypų, oro paštu.

2 Instrukcija:svoris ir dydis, ir mes pažymėtas pakuotės duomenys nėra faktinio svorio ir dydžio prekės, jei jums reikia žinoti faktinį svorį ir dydį, jums tereikia susisiekti su mumis.

3 Pristatymo laiką:

1) Transportas išsivysčiusiose šalyse yra apie 7-45 dienų

2) Nuotolinio šalyse yra apie 2-8 savaites

4 Jei pirkėjas nori naudotis daugiau greičiau laivybos metodą, pvz., EMS, DHL, ir pan, prašome susisiekti su mumis padidinti pristatymas.

5 Instrukcija:laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo muitinio įforminimo metu arba Force Majeure.Jei pirkėjas negauna prekių ilgą laiką, mes tikimės, pirkėjas gali kreiptis į savo muitų ar vietos, pašto tarnyba, siekdama gauti prekes kuo greičiau.

Garantinis aptarnavimas:

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą.Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėju per draugiškas šiais būdais:

1, Jei yra kokybės problemų, pirkėjas gali pateikti teigia per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

2 piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

3 Produkto kokybės apdorojimo programa:

1), pirkėjas prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti už siųsti laivybos kaina.

2) Jei prekės (bendra kaina, įskaitant pristatymas yra mažiau nei 10USD) yra kokybės problemų, mes išsiųsti naują produktą į pirkėjo kitą, kad; jei pirkėjas neturite planą, kad nauja tvarka artimiausiu metu, pirkėjas gali sumokėti iš naujo siųsti, siuntimo išlaidų ir paprašyti išsiųsti naują produktą.

Mokesčių:

Mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienam piliečiui, pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių.Dėl mokesčio problema, pirkėjas atsisako priimti prekes, pirkėjas turi

Atsakingas už krovinių ir namuose.

Atsiliepimai:

1 Mes, priklauso nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.Mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį su jumis vėliau.

3 Susisiekti su mumis el. paštu arba mūsų prekybos vadybininkas: cn1003271785, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes susidoroti su jums išspręsti visas problemas kuo greičiau.

Žymos: kuprinė anglies, gabalas dji phantom 3, dji hardshell kuprinė, dji phantom, andoer kuprinė, dji mavic mini atveju dydis, krepšys dji phantom 3, dji phantom 3 shell, kuprinė drone fpv, kuprinė phantom

Modelio Numeris dji phantom 3 2
Suderinama Drone Prekės DJI
Tranai Priedai Tipas Drone Krepšiai
Prekės Pavadinimas HCDSKY
Pakuotė No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai