4pcs Pelėsių Taurės Kilimėlis Pelėsių Derinys Nustatyti Debesis Silikono Formos Plastikas/Guma Lengva ardyti, valyti Storas ir patvarus

w105441

€2.63

-2.33

€4.96

-46 %

Nauja prekė

sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje įvedę parduotuvėje, galite gauti kuponus, aš tikiuosi, jūs galite pasiimti savo mėgstamus produktus, linkiu jums laimingų apsipirkti.

Pastabos : Mieli draugai, dėl pastarojo epidemija, yra per daug sklypų po biurų, esančių įvairiose šalyse.Po pakuotėje yra vežami paprastai, logistikos informacija gali būti rasta per trumpą laiką.Galite būti tikri, kad pakuotėje gali būti vežami normaliai, tačiau logistikos informacija negali būti atnaujintas, metu.Ypatingais laikotarpiais, gali būti tikras aplinkybes.Dėkojame už jūsų supratimą.Toliau pateikiama informacija apie produktą:

Specifikacija: Dydis: 13*13*1cm, 12.8*10*1cm, 13*11*1cm, 13*10*1cm Svoris: 43g, 34g, 41g, 35g, 160g/set Medžiaga: Plastikas/Guma Pakuotės specifikacijos: rinkinys, OPP pakavimo medžiagų Sąrašas: Pelėsių* 4 Pastaba: 1. Tikrasis spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos ekrane, kuris sukelia daug veiksnių, pvz., ekrano šviesumą ir ryškumą atsižvelgiant. 2. Prašome leisti rankinis matavimo duomenis šiek tiek skirtis.Funkcija svarbiausi renginiai: * 1. Nereguliarus silikono dervos pelėsis yra puikus pasirinkimas už unikalų "PASIDARYK pats" padėkliukai, dubenėlį, kilimėlius, karolius, papuošalai, ir kt.Jūs galite rinktis iš 4 dydžių, siekiant patenkinti skirtingus konstrukcijos reikalavimus.Visi dydžiai yra pakankamai, pridėti įvairių papuošalų ir įdarais, tokie kaip krištolas, akmuo, blizgučiai, džiovintos gėlės, blizgančiais arba visus elementus, jums patinka, paliekant daug erdvės kūrimas nemokamai! * 2. Storas ir patvarus: Šių epoksidinės dervos formos yra pagaminti iš aukštos kokybės silikono, kuris yra lankstus, storu, plyšimui atsparus, lengvai deformuojasi ir išnyks, skalbti, gražus ir patvarus, ir daugkartinio naudojimo, gali suteikti jums su ilgalaikiais paslaugų !Pastaba: negalima pateikti tiesioginių saulės spindulių gauti geresnę apsaugą ir prailgina eksploatavimo laiką! * 3. Stiprus suderinamumo ir puikios tekstūros: kanifolijos pelėsis yra suderinamas su daugeliu rankų medžiagų, tokių kaip derva, epoksidinė derva, alkoholio dažai, muilo, polimero molio, vaško, gipso ir kt.Priekyje yra labai blizga ir atspindi šviesą, kuris gali efektyviai sumažinti erzina defektai; nugaros yra matinis ir neslidus. *4. Lengva išardyti ir valyti: tiesiog pasukti elastinga derva miestelyje pelėsių stumti dervos dalių, į kietųjų dalelių visiškai.Jūs galite lengvai nuplaukite jį su kai kurių šiltu muiluotu vandeniu, paskui sausu skudurėliu pašalinkite likusį vandenį.Apie atsiliepimą: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą 5 žvaigždučių ir stengtis, 100% klientų pasitenkinimo!Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Taigi, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Žymos: padas plokštė, derva gpgb pelėsių, miestelyje rinkinys, debesis puodelis, kupolo formos silikoninės formos, debesis placemat, pelėsių dėklas, miestelyje pelėsių silicio, debesų kilimas, Miestelyje

Formos Nereguliarus
Stalo Apdailos Ir Priedai Tipas Kilimėliai & Pagalvėlės
Medžiaga Plastikiniai
Stilius Pastoracinės
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris JJ2024671

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai