350ml prancūzijos kavinukas Paspauskite Coffeepot Stiklo Nešiojamų Karščiui Atsparus Filtras Arbatinukas Patvarus Nerūdijančio Plieno Sudužti Įrodymas

w105516

€6.06

-0.68

€6.74

-10 %

Nauja prekė

Bazę ir rankena pagaminti iš BPA-free polipropileno.Grafinas, pagaminti iš Karščiui Atsparaus boro silikatinio Stiklo.Stūmoklį, pagaminti iš Nerūdijančio Plieno.

Sukurta su trigubo filtro ekranai, sistema, šis prancūzijos spauda kavos virimo aparatas suteikia jums kvapnus kavos kiekvienas timeEasier naudoti kaip lašelinę coffeemaker.

Mados dizaino-Įvairių šiuolaikinių nesenstantis dizainas, pasirinkti.Spacial ergonomiška rankena, kad jums supilkite kavos ar arbatos su savimi.

Lengva valyti indaplovė Mašina Saugiai ir išimamas nerūdijančio plieno filtras ekrano sistema su greitai ir lengvai paspauskite.

Ji taip pat yra mobilūs ir pakankamai mažas, kad tilptų į kelionės krepšys ar kuprinė, todėl ją lengva pareikšti apie kempingas, žygiai ar turistinius reisus, lauko veikla, arba į darbą arba biure.

Aprašymas:

Medžiaga: pp plastiko, aukštos borosilikatinio stiklo įdėklo

Gaminio dydis: 17*7.5*11cm

Pakavimo sąrašas:

1*prancūzų kavos virimo aparatas 350ml

Įsipareigojimas: Jei prekės yra pažeistos, Arba bet kokių klausimų apie produktų kokybę, prašome neatidaryti ginčą, susisiekite su mumis, mes atsiųsime naują jums.

Žymos: kavos stiklo maker, puodelis bodum, kona prancūzijos spauda kavos virimo aparatas, kavos stūmoklį puodą, vieno prancūzijos spauda puodelis, kavos prancūzijos, prancūzijos spauda kavos, minipresso wacaco, Prancūzijos Spauda, kaina, prancūzijos spauda kavos virimo aparatas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai