Geriausios Kainos Svarmenimis Reguliuojamas 24KGEU sandėlyje, Pristatymas Jokių Muitų Mokesčių

w105554

€127.69

-14.19

€141.88

-10 %

Nauja prekė

Svarmenimis Reguliuojamas Sinchronizuoja Mokymo Treniruoklių Salė Namų Patalpų Raumenų Treniruotės Rinkinys, Sporto Salė

ES Šalių nereikia Mokėti Muitų Mokesčių!

(1) Nereikia Mokėti Muitų Mokesčių!

Prancūzija, Ispanija, Vokietija, Lenkija, Italija, Portugalija, Prancūzija, Rumunija, Vengrija, Belgija, Nyderlandai, Švedija, Austrija, Bulgarija, Kroatija, Čekijos Respublika, Danija, Estija, Suomija, Airija, Latvija, Lietuva, Liuksemburgas, Malta, Slovakija, Slovėnija, Jungtinė Karalystė.

5-52.5 LBS Reguliuojamas Svarmenimis

Čia mes jums siūlome, šis aukštos kokybės reguliuojami hanteliais, kurios yra skirtos toną savo jėgas ir sukurti jūsų raumenys.Lyginant su įprastu hanteliais, mūsų hantelio funkcijos reguliuojamas svorius, pradedant 5-52,5 lbs(2.5-24kg).Su mūsų hanteliais, nereikia nerimauti, kad jūsų namuose yra užpildytas su kelių svarmenimis, tik vienas iš mūsų svarmenimis bus padaryti pavyko.Ateiti ir gauti vieną dabar.

Savybės ir Informacijos 【aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS】- pagamintas iš plastiku padengto plieno svoris plokštės ir PP bazę, didelį atsparumą erozijai, patvarus ir tvirtas, nėra lengva būti pažeista, skirtas ilgam naudojimui. 【REGULIUOJAMAS SVORIŲ】- Su įjungti, surinkti du galus hanteliais, galite pakoreguoti svoriai nuo £ 5-52,5 lbs(2.5-24kg) 2,5-svaras dalimis iš karto.Objektyvų žiedą rankenos yra anti-skaidrių ir patogiai.Elegantiškos išvaizdos, tinka abiem lytims. 【VISIŠKAI SAUGUS】- Ateina su viena patvarus bazė su spyna dizainas.Jūsų saugos problema, svarmenys, plokštė gali būti tik pasikeitė, kai hanteliai yra ant pagrindo.Saugus smakro spynos(kaip nuotraukoje parodyti) apsaugoti svoris plokštės nukristi, o naudojasi. 【KOSMOSO EFEKTYVUS】- Tai hantelio rinkinys yra lygus 15 skirtingų svorių hantelius.Su mūsų reguliuojami hanteliais, nereikia jaudintis, kad numeriai svarmenimis gali cluttering jūsų treniruotės vietos nebėra. 【PUIKUS REZULTATUS】- Tinka atlikti pagrindinius kūno treniruotes ir sunkiųjų kojos keltuvai, pagerinti savo pagrindinę jėgą.Gūžteli pečiais, lunges, garbanos arba kelia, tai jūsų pasirinkimas.

Žymos: stalas kartus, miegamasis furnitur, sporto salė hanteliais, 16 kg kettlebell, hantelio stendo multi, vyrai reguliuojami hanteliais, metalo hantelio kolonėlė, fitneso kettlebell, sandėlyje, nešiojamas mesa

Kilmės KN(Kilmės)
Konkrečias Naudojimo Kompiuterio Stalas
Tipas Mokyklos Baldai
Veikla Sporto, Mokymo
Sub-Type Svarmenimis treniruotės
Svoris Vieneto 52Lbs
Bendro Naudojimo Prekybos Baldai
Medžiaga plienas, nailonas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai