Aukštos Kokybės Vyrų ir Moterų Jungtis 16PIN OBD2 OBD Automobilių diagnostiką ELM327 OBDII 16PIN Laidas 1,5 M 150CM 5Feet Pratęsimo

w105632

€6.58

Nauja prekė

OBD2 16PIN Vyrų ir Moterų ilgiklis 1,5 M

Prekės Aprašymas:

100% Brand New Ir Aukštos Kokybės

Su OBD2 16pin pratęsimo kabelis leidžia prijungti suderinamus diagnostikos įrankiai, su 16 pin lizdas.

Aukštos kokybės medžiagos suteikia kabelis aukščiausios lankstumą ir patvarumą.

Keli kabeliai gali būti daisy-grandinines kartu pasiekti ilgesnę.

Pareigos:

Geriausia ELM327 OBD2 kaip ilgiklis

Suderinamumas: suderinamumas už ELM327 OBDII&16PIN Lizdas

Sąsajos Tipas: 16pin

Ilgis: 1,5 M

Paketų Sąrašo:

1 x OBD2 16PIN Exention Laidas 1,5 M

Prašome turi patikrinti pin out, kad įsitikinęs, jei tai laidas veikia jūsų automobilio, ar ne !

Mes galime siųsti elementą visame pasaulyje Paštu laivybos ir išreikšti.Apskritai,3~5 dienas DHL/UPS pristatymo.7~10 dienų už EMS pristatymo. 40~60 dienų HK Post Oro Paštas/Kinija Paštu, Oro Paštu.Mes tikimės, kad jis atvyks laiku,bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymo,laivybos laikas bus labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Mes negalėjome kontroliuoti blogas oras arba muitinės klirensas, jei jis poveikis paketo pristatymo.Pls laukti, kantrybės.Ačiū už jūsų supratimą.Jei klientų adresas yra atokioje vietovėje DHL /FEDEX arba UPS,mes jums reikia papildomos nuotolinio laivybos 35~38USD ar laivas kitą metodą, HK Post, o ne, supraskite tai.

Mes pakuotės elementus su minkšta burbulas, siekiant apsaugoti daiktus nuo brokerio, per transporation.Bet mes negalime kontroliuoti šį siuntimo metu, tikiuosi, kad viskas dear klientas gali suprasti ,jei bet problemd kai u gauti sklypas , pasakykite mums, ką skaldyti ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Jei CD neveikia,mes galime siųsti u CD failą el. paštu arba duoti u nuorodą atsisiųsti, prašome!

Gali mokėti kad dėl www.pajudek.lt tiesiogiai.Yra daug mokėjimo būdų accpetede pagal www.pajudek.lt, pvz., Tarptautiniai Mokėjimo: visa, Master Card, Western Union, Money Bookers, Banko pavedimu, ir kitos Lokalizacijos mokėjimo,visi priimami per saugių atsiskaitymų procesorius pagal www.pajudek.lt Pirkėjo Apsaugos.Jūs galite pasirinkti tokį metodą, kuris yra labiausiai patogus jums.Siekiant apsaugoti savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų www.pajudek.lt Apsaugos Sistemos, ir nebus išleistas į mus, kol gausite savo užsakymą ir yra juo patenkinti(Patvirtinkite užsakymą 100%).

Jei nesate patenkintas savo pirkiniu,,Pls siųsti jį atgal į mus,mes išsiųsti jums naują ar grąžina jums.Tačiau pirkėjas atsako už grįžta laivybos kaina.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.Kai tik gausime viskas gerai originalios pakuotės ir visiškai rinkiniai,mes grąžinsime jūsų pinigus.Sklypas siųsti atgal, TURI būti vietos po ,mes nerekomenduojame, bet IŠREIKŠTI.

Prieš Pristatymas,straipsniai, bus kruopščiai tikrinama.Jei prekė buvo sugadinta(Broken) laivybos būdu arba Naudoti laiko ir reikia taisyti ,prašome siųsti atgal ,mes paprašysime gamyklos remonto u prašom .tačiau pirkėjas turi apmokėti grįžti atgal mokestis.

Jeigu turite kokių nors kokybės problemos,prašome susisiekti su mumis ir mes padarysime viską, kad slove jam, taikos ir žmogaus būdas artimiausiu metu.Prašome neatidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą(1~3 stasė) prieš kreipdamiesi į mus, tai nėra geriausias būdas slove problema.ačiū! 5 žvaigždžių atsiliepimai bus labai dėkingi.Kitą užsakymą,mes duoti jums kai kurias nuolaidas.

9:00 iki 18:30 pirmadienio iki penktadienio interneto paslaugų ( Prekybos Vadybininkas ).Kitais atvejais prašome siųsti elektroninius laiškus arba palikti žinutę užsakymo žemiau.Jūs gausite atsakymą kaip įmanoma greičiau.

Visi mokesčiai yra pirkėjų pareigos, pardavėjas nėra.Importo Sklypas bus mabe reikia mokėti importo mokestį,tai yra sveikas protas.Mes turime daug patirties užsakymą mokestis.Pls pasakykite mums, kas yra geriausios kainos deklaravimo vertės sąskaitą faktūrą,taip, kad jūs galite išvengti mokėti didelių mokesčių. ,, jei jums reikia parašyti tikrąją vertę, prašome palikti pranešimus mums.Klientas TURI bendradarbiauti su vietos muitinės clearaning teigiamai.Jei u negali gauti paketą dėl politiką savo šalyje,mes negali būti prarastas.Ačiū už bendradarbiavimą.Kiek mes žinome,Argentina,Brazilija ir Turkija turi griežtas importo politika.Taigi, jei jūsų paketas pristatymas į tas šalis ,jūs turite mesti famliar su politika, ir pasakykite mums, ką mes turėtume daryti.Jei esate iš Brazilijos,jūs turite pateikti savo CPF Numeris(Mokesčių mokėtojo) mums.

Žymos: autel maxicom mk808, obd2, elm 327 v 1 5 pic18f25k80, forscan, kabelio pratęsimas obd2, Elm 327, launch x431 crp123 obd2, automobilių diagnostikos aparatūra, speedplay zero, obd 2 pakilios nuotaikos

Elemento Tipas Automobilių Diagnostikos Kabeliai ir Jungtys
Programinės Įrangos Versija No
Ilgis 1,5 M
Prekės Svoris 0.2kg
Gyvo Bandymo Puikus
Modelio Pavadinimas OBD2 16pin ilgiklis
Galia W
Ilgiklis Vyrų ir Moterų
Specialios Funkcijos OBDII 16PIN
Medžiagos Tipas aukštos plastikiniai&metalo
Aparatinės Įrangos Versija No
Įtampa V
Elemento Plotis 5cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Pristatymas 2~4 Darbo Dienas
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 5cm
Elektroninis No
Garantija 1 metai Garantija
Elemento Ilgio 150cm
Prekės Pavadinimas EKETOOL

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai