Jiluxing H03S 4.3" FHD 1080 Automobilių DVR Dvigubo Objektyvo Automobilio vaizdo kamera galinio vaizdo veidrodis Vaizdo įrašymo Brūkšnys Cam Auto Naktinio Matymo

w106159

€22.58

-18.47

€41.05

-44 %

Nauja prekė

Kodėl mes renkamės Jiluxing Automobilių DVR?Pirma, geros kokybės!Pirkėjai labai patenkinti Jiluxing Automobilių DVR Antra, didelis baterijos!Automobilių DVR turi ilgesnę gyvenimo Trečia, greitas pristatymas!Išsiųsti per 24 valandas Ketvirta, geras aptarnavimas!Jūs galite susisiekti su Jiluxing klientų aptarnavimo laikas.Jiluxing Automobilių DVR turi būti tikrinamas tris kartus prieš siunta!Pirmasis leidimas: gamyklos patikrinti antrą pass: sandėliavimo patikrinti, ar trečią kartą: iš sandėlio patikrinti Jiluxing Automobilių DVR yra geriausias jūsų pasirinkimas! 4.3 colių ekranas : 4.3 colių ekranu, patogiau dirbti, jūs galite labai greitai valdyti automobilio kameros, taip, kad jums būtų saugiau vairuoti; aišku, nuotraukos kokybė, puiki vartotojo SĄSAJA dizainas Įrašyti HD 1080P Filmavimas: Full HD 1080P vaizdo, yra labai aiškus vaizdo efektas.Plataus Kampo priekinės kameros objektyvas, užfiksuoti visas veiksmas švarus HD vaizdo įrašus.Vaizdo ir garso įrašai automatiškai įrašomi į begalinį ciklą ir įrašomas į atminties kortelę.Registruoti eismo įvykių, gražių kelionių, netikėtų akimirkų, ar socialinės žiniasklaidos vertas vaizdo.Dual vaizdo Įrašymo Vienu metu ir Galinio vaizdo kamera parama: Automobilinio DVR yra dvi kameros, kurios leidžia vienu metu filmuoti vaizdo įrašai iš dviejų skirtingų kampų.Picture in Picture ekranas leis jums aiškiai matyti iš priekio ir nugaros-iki kameros .Kai automobilį Atbuline Pavara, šio automobilio dvr automatiškai perjungti atgal-iki kamera vaizdą su automobilių stovėjimo aikštelė linijos.Pastatytas G-Shock Jutiklis: Jeigu automobilio susidūrimui, build-in G-Shock jutiklis automatiškai užrakina vaizdo teikti tikslius duomenis apie įvykius. 1080P+Dvi kameros+Kilpa įrašyti

Dvi Kameros

Dvi kameros filmuoti ir įrašyti į atminties kortelę, tuo pačiu metu! 6m arba 10m galinio vaizdo kameros kabelis

Pateikdami užsakymą, jūs galite pasirinkti 6 metrų galinio vaizdo kameros kabelis arba 10 metrų galinio vaizdo kameros kabelis, pagal jūsų automobilį.Atkreipkite dėmesį: jų kainos skiriasi.

24 valandų automobilių stovėjimo aikštelė stebėjimą

Ji ir toliau filmuoti, kai automobilių stovėjimo!Jums nereikia nerimauti apie tai, vagys ar kiti automobiliai braižymo savo automobilį!

(Pastaba: 24-valandą stovėjimo stebėti reikia spardytis linijos prisijungti prie ACC elektros energijos tiekimo.Pinigus linija yra neprivaloma.Pateikdami užsakymą, jūs galite pasirinkti komplektą su buck internetu! )

Jei galite pateikti užsakymą, atkreipkite dėmesį, kad : galinio vaizdo kamera ir žingsnis žemyn linija yra neprivaloma.

Q1: Bus veidrodis automatiškai ištrinti failą?

A: Taip!Ji turi kilpą filmavimo funkciją, jis bus automatiškai ištrinti failą be fiksavimo!

Q2: Yra dviejų kamerų įrašyti tuo pačiu metu?

A: Taip!Dvi kameros, yra įrašomi tuo pačiu metu ir atminties kortelėje išsaugotas!

Q3: Kodėl ji yra karšta, kai įrašote?

A: Jis veikia ne temperatūros diapazonas -20-75 laipsniai, prašome nesijaudinkite apie tai!

Q4: Kaip ilgai galima bateriją būti naudojamas?

A: reikia prijungti automobilinį įkroviklį į darbą!Nes akumuliatorius yra labai maža, jos vaidmuo yra apsaugoti grandinės!

5 klausimas: Kodėl mirror ' s mygtukas neveikia?

A: Kai veidrodis yra įrašymo mygtukas neveikia!Jums reikia padaryti: tegul veidrodis sustabdyti įrašymą, mygtukas veiks tinkamai!

K6: Kodėl veidrodis visada rodo, kad "atminties kortelė yra visiškai"?Jis ne automatiškai, ji apima?Kaip galėčiau ją išspręsti?

A: jums reikia išjungti svorio jutikliai, automobilių stovėjimo aikštelė stebėjimas ir judesio aptikimo.Jie bus pateikti failą užrakinta.tai nereiškia, padengti užrakinta failą.

Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ačiū.

Mieli draugai, jūs galite saugiai pirkti mūsų produktus, mes Kinijos prekės ženklo Automobilių DVR pardavėju!Mūsų produktai bus tikrinami po 24 valandų prieš siunčiant!Jei nesate patenkinti produkto ar logistikos, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau ir mes jums priimtiną atsakymą!

Žymos: veidrodis įrašyti, 13 galinio vaizdo veidrodis cam, 4k dashcam, DVR, dvr wifi, rusija marškinėliai, automobilių galinis jutiklis, vaizdo įrašymas, n galinio vaizdo veidrodis fotoaparatas, 8ch valdyba

Ekrano Dydis 4.3 colių
Originalioje Pakuotėje Taip
Atminties Kortelė Reikia Reding Greitis 10 klasė
Linijos video Automatiškai perrašyti senus failus
Peržiūrėti Kampas 170°
Kadrų Per Sekundę 25
Dvi kameros Dvi kameros įrašą ir tuo pačiu metu išsaugoti
Brūkšnys fotoaparatas dual objektyvas Transporto Priemonės Vaizdo Kamera
Kameros Rezoliucija Full HD 1920*1080P
Chipset Gamintojas LT
Kilmės KN(Kilmės)
Video Kodas MJPG
Specialios Funkcijos Anti Nuo Viršįtampių Poveikio
Vaizdo Formatas AVI
Baterijos Veikimo Trukmė Reikia prijungti automobilinį įkroviklį darbo
Jutiklinis Ekranas No
Max Išorinė Atmintis 32G
Ekranas IPS
Baterija Built-in
Pikselių 800Mega
OSD Kalba lietuvių
Elemento Tipas Automobilių DVR
Skaičius Objektyvai 2
Sąsaja USB2.0
Surinkimo Režimas Galinio Vaizdo Veidrodėlis
Automobilių Dvr Veidrodis, Galinio Vaizdo Kamera automobilių skaitmeniniai vaizdo įrašymo įrenginiai
GPS logger NĖRA
Vaizdo Jutiklis "Sony Ccd
Ekrano santykis 16
Prekės Pavadinimas jiluxing

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai