Kalėdų 2020 Advento Kalendorius 24days Kabinti Raišteliu Kalėdų Teminius "Pasidaryk pats" Žavesio Maišai Kalėdos Atgalinės atskaitos Papuošalai

w106625

€5.79

-2.99

€8.78

-34 %

Nauja prekė

Advento Kalendorius 2020 Kalėdų Atgalinės atskaitos Kalendorius - Kalėdų Teminius "PASIDARYK pats" Žavesio

Produkto Aprašymas: 1: atgalinės atskaitos Kalėdų Kalėdų atgalinės atskaitos kalendorius yra jaudinantis laikas.Padidinti jūsų laukdami Kalėdų 2020 m. šis netikėtumo žavesio apyrankę Advento Kalendorius!

2: Moteriškas Žavesys Apyrankės Mergina 24, PC-Tai žavesio apyrankę ant kalendoriaus, kad yra super sudetinga su Kalėdų tema stilingas žavesio, kad yra puikus mergaičių, moterų mėgautis apyrankę priėmimo metu.24 Vienetų Kalėdų papuošalų rinkinys - 1 apyrankė, 1 karoliai ir 22 mielas mini granulių, įskaitant Kalėdų eglutės, varpai, snaigės ir kt."PASIDARYK pats" jūsų apyrankės kiekvieną dieną nuo gruodžio 1 iki Kalėdų Išvakarėse.

3: Saugias Medžiagas ir Lengvai Sriegimo - 2020 m. Kalėdų Atgalinės atskaitos kalendoriuje yra "PASIDARYK pats" fascinator karoliukai ir apyrankė grandines, - visi jie pagaminti iš 100% netoksiška plastiko ir aplinkai nekenksmingus lydinius, o apyrankė barelį funkcijų, žavesio sagtys ir novatoriškų threading sistemas, kurios gali varžtas tie nuostabūs pakabukai, be vargo į jūsų apyrankę.

4: Padaryti nuostabų dovanos -- tai Kalėdos ateina forma, žavesio apyrankę kalendorių su "Windows", keturkampį laukelį gabus, per dieną gruodžio daugiausia įskaitant kūčios (gruodžio 24 d.).Kiekvieną dieną prieš Kalėdas, vienas duris, po to dar yra atidarytas.Mėgaukitės nustebinti, kaip jums suskaičiuoti iki šių dienų Kalėdų!Puikus papuošalai dovanų atneš laimę ir džiaugsmą, kurį su savo žmona, mama, dukra, anūkė, dukterėčia, tai Kalėdos.

5:100% Pasitenkinimas garantuotas, ir jūs visada gausite greitą atsakymą, jei yra kokių nors klausimų su šiuo žavesio apyrankę pasirodo 2020 m. kalendorių.Jūs visiškai jokios rizikos.Pasidalinkite savo kalendorių su savo draugais!

Pakuotės Turinys:

24 dienų atgalinės atskaitos 1 Kalėdinių Dovanų Dėžutė "PASIDARYK pats" rinkinys (23 pakabučiai +1 apyrankės)

Dydis: Dėžutė Ilgis:20.5 cm/8.2 colių, plati:17,5 cm/7inch

Žymos: kalendorius kalėdų, fonas baltas namas, christma, advento kalendorius medienos, adventas, amatų putų, advento vyrai, kalėdos atgalinės atskaitos laikrodis, christma vainikas, advento kalendorius

Namuose Mados
2020 naują atvykimo Didelių Nuolaidų
Modelio Numeris 1031
Kilmės KN(Kilmės)
modelis NĖRA
Dropshipping Didmeninė
Proga Kalėdų
Medžiaga Medienos;Mediniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai