LED IR Stabdžių Žibintas Galinio vaizdo Atbulinės eigos Parkavimo Kamera ir 7 Colių Monitorius, Rinkinys, skirtas "Fiat Ducato Už Citroen Relay", skirta Peugeot Boxer

w106942

€27.40

-14.11

€41.51

-33 %

Nauja prekė

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY Savybės:

Šis fotoaparatas veikia "Fiat" Ducato, už Peugeot Boxer, už Citroen Jumper von (2006-2018)

Didžiausia Skiriamoji Geba.tai stabdžių šviesos, kamera turi nuostabų rezoliucija 580 TV eilučių,kurios yra vienas iš geriausių ir didžiausia skiriamoji geba, atsarginė kamera rinkoje.

Puikus Naktinio Matymo.skirtingai nuo tradicinių atsarginė kamera, kuri gali suteikti ne pakankamai regėjimas naktį,šis fotoaparatas turi 6 gabalus infraraudonosios šviesos aplink fotoaparato korpuso didelę viziją naktį ir užtikrinti, neturi jokio akinimo iš MC 's.

Platus Žiūrėjimo Kampas.ši kamera 170 laipsnių apžvalgos kampas,kuris yra gerokai didesnis, pramonės standartą 120 laipsnių kampas.

Lengvas Montavimas.skirtingai nuo tradicinių atsarginės kameros, kad reikia gręžti skyles ant stogo savo transporto priemonę ,tai OEM, stabdžių šviesos, kamera, TIK reikia pakeisti trečiasis stabdžių žibintas savo automobilį su šia kamera labai švarus įdiegti.

100% atsparus Vandeniui.šis fotoaparatas, pastatytas su IP67 reitingą,kuris, kad ji 100% atspari vandeniui.

Visuotinai Suderinamas RCA jungtis.šis fotoaparatas ateina su standarto RCA jungtis leidžia jums ir jūsų klientams prijungti prie GPS ,transporto priemonės DVD ir bet ekranas su composite RCA įvesties.

Pastaba:

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

kaip rodo nuotrauką

A: Automobilių Stovėjimo Aikštelė Fotoaparatas

B:7 Colių Veidrodis Stebėti

Žymos: prietaisų skydelio yamaha, boksininkas fotoaparatas, peugeot relė, dashcam gps dual, "android" automobilių dvr, santa fe sm, peugeot boxer citroen jumper, fiat ducato 3, valdybos ducato, ir2153, šoninis veidrodis kamera elantra

Sertifikavimo NĖRA
Chipset Gamintojas Kita
Surinkimo Režimas Galinio Vaizdo Veidrodėlis
Kadrų Per Sekundę Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas peacefair

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai