NAUJA Afrikos Nėrinių Audinys, prancūzų Blizgančiais Net Nėrinių Tauriųjų Aukso Blizgučiai Audiniai, Aukštos Kokybės Afrikos Juodo Tiulio Blizgančiais Nėrinių Audinys

w107612

€72.90

Nauja prekė

Produktai, kuriuose yra: nekilnojamojo spalvos medžiagos, gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl fotografavimo ir monitorius.Atminkite, kad!

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Mūsų kompanija, didmeninė ir mažmeninė visų rūšių audiniai, nėriniai, vaškas audinys audiniai, rankinės ir batai, ir pan., mes siūlome nemokamas pristatymas visame pasaulyje (DHL krovinių vežimo, (3-7 darbo dienų) , jei jus sudomino mūsų produkcija, prašome nedvejodami rašykite mums arba skambinkite mums, mes suteiksime jums gerą nuolaidą kainą ir aukštą teikiamų paslaugų kokybę, tikiuosi, kad jums patiks apsipirkti.

Spalva:Kaip paveikslėlyje

Pirkėjas skaityti 1. Prašome atkreipti dėmesį, kad prekės bus išsiųsti prekes, netrukus po to, kai jūs užbaigti mokėjimo operaciją. 2. Prašome įsitikinkite, kad suteikti pavadinimą, adresą, jums yra teisingi.Pagal rusijos pirkėjai Po Rusijos pašto politikos koregavimas, gavėjas pavadinimas turi būti pilnas pavadinimas. 3. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne įtraukti į projekto kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra atsakingas pirkėjas.Grąžinimo politika: (1) gaminius su trūkumais, bus pateikti, keistis. (2).Privalo grįžti į savo užsakymo iki pristatymo per 30 dienų nuo dienos.Gali tekti tvarkyti savo grąžinti per 7 darbo dienas nuo gavimo dienos savo produktą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius. 4.Atsiliepimai: Jei gavote brokuotą produktą, pirmiausia, mes atsiprašyti jūsų. (1), patvirtinkite, gavusi produktus, jūs gaunate juos. (2), kai gausite prekes.Jei jūs esate patenkinti, tikimės, kad jūs mums gali suteikti penkių žvaigždučių atsiliepimų. (3), mes saugome visi produktai yra visi realus šaudymo.Tačiau dėl šviesos Kampas o kompiuterio ekrane skirtingų priežasčių.Gali būti, kad kai kurie off spalvos.Taigi, jei negalite priimti, prašome užpildyti mokėjimo.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Mes bus spręsti jums.Dar kartą dėkoju už jūsų apsilankymo tikiuosi, kad mes turime geras bendradarbiavimo Patenkintas, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių oh.

Paketas bus pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" lengvai muitinės klirensas,ir rašyti, vertę, kaip mažai, kaip įmanoma

Žymos: atsipalaiduoti vonios kambarys dzeno, tcmt 16t304 turėtojas, valentino perukas jojo, mdma humoro laikrodžiai, piniginė moterims, erdvus, todoroki apyrankė, mdm ipad " programinę įrangą, staffy šuo hoodies, paletės ledai

Sezonas Pavasario/Vasaros/Rudens/Žiemos
Privalumas Greitas pristatymas/Geriausias kokybės/24 val paslaugas
Pristatymas terminas
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
spalva 3
Svoris 5yards about 2kilos
Audinys afrikos nėrinių audinys
Kilmės Guangzhou, Kinija (Žemyninė)
Funkcija Eco-Friendly
Technics Išsiuvinėti
Naudoti Drabužis, rūbai, suknelės
Plotis 51"52"
Dydis 5Yards/lot
Produkto Tipas Nėriniai
Modelio Numeris EL200
Audinio Tipas Akies
Apdaila Blizgučiai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai