Laudation 12V ličio bateria 2600mAh 18650 Baterija, Įkroviklis 12,6 V Įkraunamas Akumuliatorius, Nešiojamų Kroviklis/LED/Įrankiai, žaislai

w10769

€8.50

-0.64

€9.14

-7 %

Nauja prekė

Mes teikiame visų rūšių ličio baterija, mėginių apdorojimas, OEM, turite klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!Labai ačiū!

Apie baterijos, realias galimybes!

Pastaba Pietų korėjos pirkėjai:

Visi korėjos adresas pavedimai turi būti pateikiami su anglų adresą ir savo asmeninius muitinės kodeksą, jei jūs neturite šio kodekso,Mes negalėsime apdoroti jūsų užsakymą.Būtinai palikite savo muitinės kodekso užsakymo formą, išlyginti savo paketą.Labai ačiū!

Produkto aprašymas:

Vardinė įtampa: 12V Nominali talpa: 2600mAh Standartas impulsinė srovė: 0.2 C Didžiausia impulsinė srovė: 1C Produktai: ≤ 250m ω vidinės varžos Standartą svoris: 250G baterija įmontuota baterija apsaugos valdybos PCB!Privalumas naudojant ličio baterijos: 1 nedidelės apimties, lengvas, didelės talpos, aplinkos apsaugos, jokio atminties efekto.2 yra galia nešiojamas elektroninis prietaisas pasirinkimas, bet labiau subtilus naudoti ličio baterija, prašome atkreipti dėmesį į šiuos klausimus.Naudoti bendrąją prasme: 1) turi būti apmokestinama taikant standartinį ličio baterijos kroviklis 12.6 Prieš 2 draudžia didelės srovės iškrova. 3 draudžia biudžeto įvykdymo patvirtinimo, bendra akumuliatoriaus įtampa turi būti ne mažesnė nei 12V. 4 draudžiama išmontavimo, baterijos trumpojo jungimo, labiausiai gali sukelti trumpąjį jungimą.

Garantinis aptarnavimas informacija:

Transportas:

Kai užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir apmokėti užsakymą, taip pat siuntimo išlaidas.Paprastai, mes išsiųsti prekes iš karto, kai mokėjimo pabaigos.

Dėl įvairių muitinės kartus skirtingose šalyse / regionuose, mes negali garantuoti, pristatymo laikas visoms tarptautinės prekių, kurios gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visas kitas muitinės mokesčiai ir tarpininkavimo mokesčius, muitus ir mokesčius, kai jos importuojamos į savo šalį / teritoriją.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami po pristatymo.Mes ne grąžinti krovinių atsisakė prekių.

Mes neturime turėti jokių muitų, importo muitai.Siuntimo išlaidas nėra jokių importo muitų, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.Mes suprantame, kad esate susirūpinęs dėl papildomos išlaidos jūsų projektas gali patirti.Remiantis ankstesne patirtimi.

Dažnai užduodami klausimai:

1. Ar mano produktas sekimo numerį?

Taip, mes siųsti sekimo numerį kiekvienam užsakymui, kad ateina su jūsų užsakymą.Galite patikrinti krovinio būklę, atitinkančią interneto svetainę.

2. Produktas tas pats, kaip paveikslėlyje?

Taip, visos nuotraukos yra realios.Mes paėmė šių nuotraukų save.

Aš esu prekybininkas.Noriu pirkti daug dalykų.Kokia didmeninė kaina?

Sveiki, dėkojame už jūsų užklausą, jei norite pirkti didesnį kiekį, prašome palikti mums žinutę, pasiūlysime jums palankiausia kainą, ačiū!

4. Garantinis laikotarpis: vieneri metai sėkmingos pristatymo datą

5. Vandens, ardymas, keitimas, nesugebėjimas naudoti tinkamo įkroviklio, trumpo jungimo, gedimas, dėl asmeninių priežasčių ir pan.nėra taikoma garantija.

6. Garantija tvarkymo metodas: Paprastai, ji bus išsiųsti atsarginės dalys pirkėjui pakeitimo.Pirkėjas taip pat gali pasirinkti, kad produktas buvo išsiųstas į pardavėją remonto, o pirkėjas prisiima visas transportavimo išlaidas, įskaitant krovinių po pardavėjas turi išsiųsti ją pirkėjui.

Žymos: 12v ličio baterija 12v, aa baterijos lydmetalis, 12v akumuliatorius ličio, bl1815, 180ah akumuliatorius, 12 8v ličio baterija, baterija mn, 48 v baterijos, 4s gyvenimo, 15v ličio baterija

Įtampa 12V
Prašymas Įrankiai, žaislai, led nuotolinio valdymo
Vidinė Varža per 50m
Specializuojasi gamybos Baterija
Tipas Li-ion
Sertifikavimo ROHS
Įkrovimo Laikas 6 valandos
Modelio Numeris 12V 2600mah
Išorinės pakuotės Bule PVC
Dydis 37*67*37mm
Nominalus Galingumas 2600mah
Šalies Originalas Kinija
Prekės Pavadinimas Laudation
Pakuotė viena baterija
Kilmės KN(Kilmės)
Įkrovimo Srovė 1-3A
Sudaro Tipas 3s1p
Svoris 0.25g

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai