1 Pora Berilio ir vario užraktas su Auksu MMCX pin se846/w60/ve6/anglies pluošto užsakymą ausinės 535 A2 300AP 3,5 mm laidas

w107912

€6.30

-1.11

€7.41

-14 %

Nauja prekė

SYRNARN yra vyresnysis įmonės prekės ženklo integravimo savitarnos R & D, projektavimo, gamybos ir pardavimo skaitmeninių aksesuarų, high-end ausinės, audio jungtys, transporto priemonių, kompiuterių ir mobiliųjų telefonų periferinių produktus.Atsižvelgiant į vartotojų poreikius, galime pateikti individualų "PASIDARYK pats" priedai gaminius patobulinti.Plėtros entuziazmo ir iniciatyvus atkreipti dėmesį į produktą, mokymosi ir plėtros mentalitetas, naujų technologijų ir naujos tendencijos; išlaikyti investicinių produktų kūrimo ir komandos talentus.Su misija-siekti puikios kokybės, mes esame pasiryžę būti pasaulio vartotojus su aukštos kokybės, puikaus dizaino, prieinamą kainą ir puikų aptarnavimą.Tegul "SYRNARN" tapti prekės ženklo vartotojų pasitikėjimą, savigarbą, inovacijų ir jungtis pasaulyje.

1 Pora Berilio ir vario užraktas su Auksu MMCX pin se846/w60/ve6/anglies pluošto užsakymą ausinės 535 A2 300AP 3,5 mm laidas

2vnt/1Pairs

1.Jūs galite atlikti mokėjimą per pateiktų mokėjimo būdų.Ir prašome atsiskaityti per 3 dienas, kai užsakymus.

2.www.pajudek.lt patikrins, ar jūsų mokėjimo per 24 valandas; kai baigtas,mes procedūrų ss jūsų užsakymą artimiausiu metu.

3.Jei jūsų užsakymas yra uždaryta saugumo sumetimais, reikia pateikti prašymą www.pajudek.lt.

4.Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba Tarpininkavimo bus procesas iš karto ir tai trunka 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

1.Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti, prieš siunčiant.Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas po pirkėjai moka užsakymus.

2.Visi siuntiniai siunčiami per įprastu paštu yra tik svorio per 2KG, jeigu jūsų sklypas yra antsvorio, mes išsiųsti separted sklypų.

3.Tai trunka apie 15 iki 60 dienų į savo vietą. ( Tai gali užtrukti ilgiau, kad kai kurios atokiose vietovėse)

4.Galite pasirinkti greičiau laivybos būdais, jei jūs norite gauti savo sklypo anksčiau, alsohope jūs don ' t mind mokėjimo, laivybos mokestis.(Patikrinkite, ar jūsų adresas yra siekinys adyour telefonas yra prieinama)

5.Mes declear vertė yra 5$, ir savo sklypo kaip dovana; tikiuosi, kad galite nemokamai jūsų telefonui thetax.Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors reikalavimo.

Mes grąžinsime arba vėl, jei jūsų sklype bus prarastas, sugadintas per laivybos būdas, arba

Mes atsiųsime jums negerai prekę;susisiekite su mumis ir pasakyk mums, ką jūs norite mums daryti toliau.

1.Prašome palikite mums 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jums patinka mūsų gaminiai; tai labai svarbu.

2.Susisiekite su mumis jei jums tai nepatinka; neskubėkite palikti netural arba neigiamas feedbackbefore susisiekite su mumis.Tiesiog pasitikėti mumis, mes galime išspręsti šį geriau už jus.

3.Sveiki atvykę į pridėti, kad mūsų parduotuvė jums sąrašą ,jei jums patinka mūsų gaminiai,mes taip pat tikimės, kad jūs galite sharethem, savo šeimos ir draugų .SYRNARN, specialūs jums!

Žymos: mmcx cabl, bananų jungtis, c17200, IE 40, a2dc kabelis, kz mmcx, se215, 3.5 mm rca, berilio ausinių, logotipą

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas SYRNARN

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai