Nauja
Techsmith Snagit 2021

Techsmith Snagit 2021

w107935

€4.31

-16.2

€20.51

-78 %

Nauja prekė

Techsmith Snagit 2021 | Pilna Versija

Snagit 2021 Apžvalga

Rodyti klientams ir bendradarbiams, kaip ką nors padaryti su zrzutek ir vaizdo įrašus.Pažymėti savo nuotraukas, apkarpyti vaizdo įrašą, arba naudoti šabloną, norėdami sukurti vaizdinėmis instrukcijomis ir vadovus.Gauti per 15 bendrinimo rezultatų ir built-in bibliotekoje, su lifetime prieiga prie visus savo atvaizdus ir vaizdo įrašus, organizuotas.Snagit ekranas diktofonas leidžia jums greitai įrašyti save darbo per veiksmus.Ar patraukti atskiri kadrai iš vaizdo.Išsaugoti savo video failą, kaip mp4 arba animuotų GIF.

Savybės Snagit 2021

Žemiau yra keletas nuostabių funkcijų, jūs galite pajusti po įdiegimo Snagit 2021 atminkite savybės gali skirtis, ir visiškai priklauso nuo to, jei jūsų sistema palaiko juos.

All-in-One Capture

Įamžinti visą darbalaukį, regiono, langų, arba slenkantys ekrane.

Panoraminis Slinkimo Užfiksuoti

Paimkite visą puslapį, slinkties ekrano.Snagit leidžia lengvai patraukti vertikalios ir horizontalios slenka, be galo slinkimo tinklalapius, ilgų pokalbių, pranešimų, ir viskas tarp.

Patraukti Tekstas

Išskirti tekstą iš ekrano surinkimo arba failą ir greitai įklijuokite jį į kitą dokumento pakeitimus.Lengvai kopijuoti informaciją be perspausdinimas visas tekstas.

Ekranas Diktofonas

Snagit ekranas diktofonas leidžia jums greitai įrašyti save darbo per veiksmus.Ar patraukti atskiri kadrai iš vaizdo.Išsaugoti savo video failą, kaip mp4 arba animuotų GIF.

Įrašymo Kameros

Perjungti tarp kameros ir ekrano įrašymo metu vaizdo.Naudoti diktofono pridėti asmeninį ryšį su komandos ar klientų, nesvarbu, kur jie yra.

Įrašyti Garsą

Apima garso ir vaizdo įrašuose iš mikrofono, ar kompiuterio garso sistema.

Animacinis Gif

Savo ruožtu, bet trumpą įrašą (.mp4) į animacinis GIF, ir greitai įtraukti jį į svetainę, dokumento ar pokalbių.Snagit ateina su default ir nestandartinių variantų sukurti tobulas GIF, kiekvieną kartą.

Apdailos Vaizdo Klipai

Pašalinti visus nepageidaujamus skyrius nuo ekrano įrašų.Sumažinti bet kokios skirsnio pradžioje, viduryje ar pabaigoje video.

Įrašo " iOS " Ekranas

Į TechSmith Surinkimo programa leidžia jums įrašyti savo " iOS " ekraną su vos keliais lietimais ir akimirksniu bendrinti jį atgal į Snagit, apdailos.

Komentarai

Komentuoti ekrano griebtuvai su profesinės žymėjimo įrankius.Pridėti asmenybės ir profesionalumą jūsų ekrano su įvairių pre-made stilių.Arba galite sukurti savo.

Žingsnis Įrankis

Greitai dokumento priemonių ir darbo procedūrų, su serijos numeriais arba raides, kurias automatiškai padidinti.

Smart Move

Automatiškai padaryti objektų ekrano fiksuoja kilnojamasis.Pertvarkyti mygtukus, ištrinti tekstą, arba redaguokite kitus elementus jūsų nuotraukų.

Tekstas Pakeisti

Snagit atpažįsta tekstą screenshots greitas redagavimas.Keisti žodžiai, šriftas, spalvos ir dydžio tekstas jūsų nuotraukų be pertvarkyti visą vaizdą.

Supaprastinti Įrankis

Paversti savo standartinę zrzutek į supaprastinta grafika.

Antspaudai

Suasmeninti jūsų nuotraukų lipdukai specialiai zrzutek.

Mėgstamiausių

Išsaugoti visus jūsų labiausiai vertinga priemonė kartu vienoje vietoje.

Kurti Šablonus

Naudoti iš anksto parengtus maketus, viduje Snagit sukurti vaizdo dokumentavimo, vadovėliai ir mokymo medžiagą ne kartą.

Sukurti Vaizdo įrašų iš Nuotraukų

Kalbėti ir atkreipti seriją nuotraukų sukurti greitai "how-to" video ar GIF.

Bendrinti Bet Kur

Įkelti ir bendrinti tiesiai į "PowerPoint", "Word", "Excel", "YouTube", Camtasia, ir daug daugiau, arba sukurti nuorodą tiesiai į jūsų ekraną paimti ir pasidalinti juo su kuo nors.

Įmonės Bendrinimo Miestai

Snagit dabar leidžia bendrinti tiesiai į Techninis ir Lauke.

Sistemos Reikalavimai Snagit 2021

Prieš jus, kad Snagit 2021 jums reikia žinoti, jei jūsų sistema atitinka rekomenduojamus ar minimalus sistemos reikalavimai

Operacinė Sistema : Windows 7/8/8.1/10

Atmintis (RAM): 4 GB RAM reikia.

Kietojo Disko Vietos : 800 MB laisvos vietos, reikia pilno įrengimo.

Procesorius: Intel Pentium i3, Multi-core GHz ar didesniu dažniu.

Žymos: coreldraw raktas, skoda, eset, "windows usb, logotipu polo, priedų skoda rapid, golf 6 sėdynės, vw langą kabelis, LIFETIME, "dropbox gyvenime

Tipas SATA Kabeliai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai