G12 TV Stick Belaidžio WiFi Ekranas Dongle TV 1080P "google" chromecast 3 2 Imtuvas Miracast "Airplay" Android "" IOS " PC

w108211

€8.48

-3.63

€12.11

-29 %

Nauja prekė

G12 Wifi Hdmi Belaidžio Ekrano Imtuvas Chromecast "Google" Mygtukas Cast Ekrano Veidrodis Adapteris Miracast Airplay, DLNA

Dual-band 5G/2.4 G: wireless display adapter priima HDMI kabelis pratęsimo pašalinti trūkumus pirmos kartos.Varomas RAM dual core chipsetu.Paramos H. 265/HEVC dekoderis, 4K (3840 X 2160) ir 1080P raiška.Parama Programėlės pristatymo, "Android" įrenginių ir "Chrome" projekcija "Windows".Nėra jokio reikalo pereiti prie Miracast Airplay, DLNA režimu.

2. IOS Vartotojo Parametrai: Prijunkite hotspot signalas WiFi sąrašą " iOS " įrenginio.Prisijungti prie wifi per IP adresą, 192.168.203.1 per naršyklę.Patvirtinti, kad jūsų mobilusis telefonas yra prijungtas prie to paties wi-fi, atviras Airpaly , belaidžiu ryšiu iOS ekrane projektuojamas ant TV.Dabar jūs galite pamatyti, kas yra rodomas jūsų " iOS " prietaiso į jūsų TV.

3. Už "Android" Vartotojo Nustatymai: Atidaryti Miracast funkciją savo "Android" įrenginį ir pasirinkite Anycast mesti savo prietaiso į jūsų TV.Jei jūs nežinote apie Miracast, galite atsisiųsti programėlę paieška QR kodą ekrane.Jūs atidarykite programą ir prisijungti prie Miracast, kuris padės jums.Savo mažame ekrane bus dabar būti kopijuojamos į didįjį ekraną.

4. Platus Suderinamumas: Parama Miracast/Airplay/DLNA.Suderinama su "Android" 4.4+ " ir "iOS 9.0+, "MacOS" 10+", " Windows 8.1+ (Miracast turi būti įjungtas).Kai draugui vakarėlį ar šeimos susibūrimus, galite belaidžiu ryšiu dalintis nuotraukomis Pasidalinti ir pateikimo į failą dideliame ekrane susitikimą ar klasėje.Parama Netflix/Video/HBO eiti/ "Hulu Plus" sky go/DIRECTV "Android" įrenginiuose.Tinka Unreviewed video iš " iOS " įrenginių.

5. Bendras Sistemos Naujinimas: Mes periodiškai atnaujinti firmware iš debesies serverio funkcijų įtraukimas ir pagerinti suderinamumą.Prijunkite šį raktą prie savo wifi ir automatiškai atnaujinti, todėl raktą, gali dirbti su naujausia versija savo " iOS " / "Android" Suderinamus / Windows prietaisų, bet kuriuo metu.

Aprašymai:

1. USB sąsaja, plug and play, daugiau telefonui, tinka daugumai kompiuterių, mobiliųjų telefonų ir kt.

2. HD raiška, tuo vaizdas yra aiškesnis ir lygesnis.

Techniniai duomenys:

Sąsaja: HDMI

Taikoma: Miracast Palaikymą, Airplay, DLNA

RAM : DDR 1 Gbit

Galia : 5V 2A

Spalva: juoda

Pakuotė:

1 x Wifi Hdmi Belaidžio Ekrano Imtuvas

1 x Krovimo kabelis

1 x naudojimo Instrukcija

Pastabos:

Prašome leisti 0-2mm paklaida dėl vadovo matavimo, ačiū už supratimą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Prašome suprasti, ačiū!

Žymos: chromecast, anycast, mini wireless hdmi, miracast, automobilių koplytstulpis, mini pc stick, daug chromecast, lauke tv, cromecast "google", "android" telefonas

Standžiojo Disko Talpa < 100 GB
Įrašymo No
Jungtys HDMI suderinamus
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas OCDAY
Modelio Numeris 1205369
Gebėjimas Dekoduoti 1080P (Full-HD)
Tipas Aukštos Raiškos
Nuotolinio Valdymo Pultas NĖRA Įtrauktos
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai