Greitai Plonas Juosmens 3-7 Cm Originali Juodos Odos Corsett Plius Dydžio Juosmens Cincher Korsetas Skirtos Parduoti (

w108241

€103.36

Nauja prekė

Matavimo

Vienas iš svarbiausių matavimai yra Liemens Matavimas.Štai kaip padaryti, kad jūsų matavimai.

Juosmens: Išmatuokite aplink savo gamtos juosmens, yra mažiausia dalis.

Underbust: Išmatuokite aplink underbust

Klubai: Matas aplink didžiausią dalį savo klubo.

Dydis

Po priemonė teisę matavimą, žiūrėkite žemiau lentelėje ir pasirinkti tinkamą dydį.

Pavyzdžiui: asmuo, kurio natūrali liemens matavimas yra 30 cm,tada skaitykite žemiau stalo,jūs turėtumėte pasirinkti korsetas, dydis L.

Arba, jei nesate tikri, apie kurį dydį pasirinkti,prašome palikti mums savo matavimus

ir mes, kurie padės jums pasirinkti tinkamą dydį.

Annzley Korsetas PK Įprasta Korsetas

Annzley korsetai yra visiškai tikras autentiškas plieno kaulų juosmens mokymo korsetai.

Pirmasis akivaizdus skirtumas yra tas, svoris.Nekilnojamojo korsetai funkcija plieno kaulai, (plieno spirale ir sunku butas plieno, su sunkiųjų plieno busks), kuris su formos korsetas padės ir formuoti kūną.Bendros korsetai funkcija smulkių plastiko iškaulinėjimas, kad drabužiai yra labai lengvas.Problema su plastiko iškaulinėjimas tai nepalaiko formuojant ne visi, ir dar blogiau, gali sulinkti iš formos.Priešingai, tikras korsetas lems jūsų paveikslas daugiau laiko ir leis dar labiau sumažinti juosmens ir atraižos.

Antra, audinio skirtumas.Annzley korsetai naudoti aukštos kokybės satino, brokatas, šilko, PU, natūralios odos ir kitų medžiagų išorinio sluoksnio, ir bent pagamintas iš dviejų sluoksnių.Trijų sluoksnių audinio taip pat galima už papildomą komfortą ir stora jungiamąją.Tuo pačiu metu, mes garantuojame 100% storas medvilnės už pamušalas viduje.Priešingai, bendrų korsetai dažniausiai yra vieno sluoksnio, ir plonas, ar net be pamušalo.

Trečia, apdailos.Mes specializuojamės plieno gamyba kaulų, korsetai, beveik 8 metus, ir mes turime labai kvalifikuotų darbuotojų, siuvimo iš korsetai yra tiksli ir tobula.Dėl akyse, mūsų korsetai, jums bus labai sužavėtas mūsų puikus kūrinys.

Paskutinis, mes naudojame mūsų prekės ženklo aukštą kokybę ir pažangias aksomo paketą už kiekvieną korsetas jums, kad.Korsetas yra gerai supakuoti laivybos.

Mes visada stengiamės, kad kiekvienas korsetas, puikiai tinka mūsų vertinami klientų.

Politika:

Kliento pasitenkinimas visada yra mūsų prioritetas!Mes nuoširdžiai tikimės, kad išspręsti visus klausimus, bendravimo, ir mes esame pasiruošę atsakyti į visus jūsų klausimus.

Jei norite grąžinti arba pakeisti savo prekės pagrįstų priežasčių, prašome susisiekti su mumis prieš laivybos prekės atgal.Prekė turi būti originalioje pakuotėje ir ne dėvėti, kvepalai ar pakeisti.Pirkėjas yra atsakingas už visos grąžinimo arba keitimo siuntimo išlaidas.

Jei jums reikia pagalbos ar turi kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes stengiamės patenkinti jus.

Pastaba:

Kadangi kompiuterių ekranai turi chromatinę aberaciją, ypač tarp CRT ekranas ir LCD ekrane, mes negali 100% garantuoti, kad spalva mūsų produktai bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau.

Pardavėjas nėra atsakingas už bet kokio galimo mokesčių ar muitų surinkta kurjerių vardu muitų savo šalyje, jei tokių yra.Tai NE pašto.Mes sumokėjo visi pašto iki pristatymas.

Kontaktinis Ir Pasitenkinimą:

Mes atsakyti į laiškus per 24 valandas (išskyrus poilsio ir švenčių dienas).

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų, bet kuriuo metu.

Jei jums susisiekti su mumis ir negavo atsakymo per 24 valandas (išskyrus poilsio ir švenčių dienomis), tai yra gana tikėtina, kad mes ne gauti jūsų pranešimą ar el. paštu.Tai atsitinka kartas nuo karto.Prašome susisiekti su mumis per www.pajudek.lt pranešimą dar kartą.

Kaip mes veikia www.pajudek.lt verslo, bet jūsų atidaryta atveju, ginčus ar atsiliepimų bus sugadinti mūsų www.pajudek.lt kredito.Jei turite kokių nors problemų ar užklausą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, o ne tiesiogiai atidaryti bet kokį atvejais, nei išeiti iš bet neutralią/neigiamą grįžtamąjį ryšį.Jūs taip pat kviečiame susisiekti su mumis dėl daugiau sprendimų.Mes norėtume pasiūlyti bet kokią pagalbą, kiek mes galime.Mes branginame kiekvieną klientą ir užtikrinti pasitenkinimą.

Žymos: spandex undergarment, odinis korsetas keliaraištis, viktorijos smėlio laikrodis korsetas, šluostė odinis korsetas, korsetas, ilgas, corsett, treneris juosmens, korsetas moteris, niūrus, big sexy bustier

Juosmens Mokymo Poveikis ir Kaip Dėvėti Lieknėjimą Juosmens 3-7 Cm, Kaip Toliau Video
Medžiagos Sudėtis odos/medvilnės
Medžiaga Visiškai Originali Plieno Bonings Visoje
Modelio Numeris LC018020
Nepadori Nuotrauka No
Stilius kasdien
Tiekimo Tipas Factory Outlet, Prekybos Bei Didmeninės
Lytis MOTERIS
Seksualinio Pobūdžio No
Produkto Tipas Vien Tik Rankų Darbo,Puiki Kokybė
Elemento Tipas Bustiers & Korsetai
Apdaila Appliques
atgal skydas Taip, įtraukti į korsetas
Prekės Pavadinimas Annzley
Pagal užsakymą pagaminti paslaugos Prieinamas,Prašome Susisiekti Su Mumis
Funkcija Juosmens Mokymo,Weigth Nuostolių,Stora jungiamąją,Lieknėjimą
Modelio Tipas Kietas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai