Aviečių Pi 4B Argono Vienas M. 2 Aliuminio korpusas su M. 2 SATA SSD Plėtimo Lizdą, GPIO Dangtelis Aušinimo Ventiliatorius Aviečių Pi 4 B Modelis

w108614

€35.68

-26.91

€62.59

-42 %

Nauja prekė

Aviečių Pi 4B Argono Vienas M. 2 Aliuminio korpusas su M. 2 SATA SSD Plėtimo Lizdą, GPIO Dangtelis Aušinimo Ventiliatorius Aviečių Pi 4 B Modelis

Pristatymas:

Argono 40 pasirinko aliuminio korpusą, aplink Aviečių PI pateikti papildomos funkcijos PI.Vėliau Argono Vienas M. 2 Argono Viena serija, ji atrodo lygiai taip pat, kaip kiti Argono lauke, bet, kai jūs pastebėsite, kad ji yra šiek tiek aukštesni.Argono Vienas M. 2 yra iš plastiko kėlimo bazės, kur mes rastas M. 2 SATA į USB vežėjas valdyba, kuri yra SSD sąsaja, kad mūsų Aviečių PI, paleisti iš VSD.Argono Vienas M. 2, kaip ir ankstesniais Argono M. 2, jis turi kampinis išvaizdą.Agresyvių linijų ant aliuminio važiuoklės pateikti aptakus estetikos gana didelis, važiuoklės, matavimo 4.1 x 3,6 x 1.5 cm (105 x 93 x 39 mm).Jeigu priekinės ir šoninės, mes ne pamatyti, laiko tarpsniai, arba uostai, priešingai, Argono VIENAS M. 2 taip dizaino estetika ankstesnio modelio maršrutus ir visi uostai, į galą.Visi mūsų usb ir ethernet lizdai yra nukreipta atgal.jūsų Aviečių PI 4, turės du pilno dydžio HDMI jungtys, USB C uosto ir ausinių lizdas.Ant plastiko kėlimo bazę, mes pamatyti papildomą USB3.0 uosto, kuris yra naudojamas prijungti vidaus M. 2 SATA disko PI USB.

Savybės:

Su Argono VIENAS M. 2 Atveju ups ante teikiant (1) du pilno dydžio HDMI prievadai (2) Galios Valdymo režimą, kuris leidžia automatinio paleidimo (3) Built-in infraraudonųjų SPINDULIŲ paramos su racionalizuotos funkcijos ir konfigūravimo (4) Integruotas M. 2 SATA SSD paramą per USB 3 Prievadai Aviečių Pi 4. Argono VIENAS M. 2 Atveju išplėstinį palaikymą M. 2 SATA Ssd leidžia jums padidinti tikrąjį potencialą greitį savo Raspberry Pi 4. Jūs dabar galės paleisti per 2 M. SATA SSD greičiau paleisti kartus ir didesnių saugojimo pajėgumas, lyginant su tradiciniais "microSD" Kortelę.Argono VIENAS M. 2 UASP palaiko Aviečių Pi 4, kuris reiškia, kad jūs galite padidinti perdavimo greitį savo 2 M. SATA.Jis yra suderinamas su bet M. 2 SATA SSD su raktu-B ir Svarbiausių B&M.

M. 2 SATA SSD su USB3.0 Valdybos Funkcijos:

1. Priima 2 M. SSD NGFF Klavišą " B " ir " Klavišas B+M 2. SSD dydis : NGFF M. 2280 2 2260 2242 2230 3. Chipest: ASMedia Technologijos - ASM1153E 4. Suderinamas su USB 3.0 Specifikacijos Peržiūra 1.0 5. Iki 6 Gb / s perdavimo greitis

M. 2 SATA SSD Suderinamumas

Priima bet dydis M. 2 SATA SSD su raktu-B arba Raktas-B&M. nesuderinamas su M. 2 NVME atmintinės.

UASP palaiko Aviečių Pi 4

Padidina didelės spartos duomenų perdavimą už Aviečių Pi 4

Du Pilno Dydžio HDMI

Pagerina dual-stebėti paramos Aviečių Pi 4 savo vaizdo įvestis Prašome naudoti standartinės kokybės HDMI kabelis, šiuo atveju.

Galios Valdymo Režimai

Siūlo 2 galios valdymo funkcijos su automatiniu paleidimu arba "Always ON Mode"

Built-in infraraudonųjų SPINDULIŲ Parama

Programuojami IR paramą Aviečių Pi su racionalizuotos funkcijos.Veikia out of the box su Argono VIENĄ Nuotolinio valdymo pultą.

Aktyvus Aušinimas

Programinės įrangos Programuojami 30mm VENTILIATORIUS per Argono VIENAS programinė įranga

Pasyvus Aušinimas

Aliuminio lydinys viršuje atveju veikia kaip milžinas heatsink prijungtas prie CPU Aviečių Pi 4

Valdymo Kabelis

Atgaus visus uostus atgal Aviečių Pi 4 pabrėžti savo aptakus ir modernus dizainas.

Magentic Nuimamas Viršų ir Prieiga prie GPIO

Išplėsti GPIO smeigtukai naudojimo atveju kelis projektus.Ir jis specialiai yra magentic nuimamas dangtis GPIO skylę , taip, kad jūs galite uždaryti GPIO skylę

Pakavimo Sąrašas:

Byla

1 x Argono VIENAS M. 2 Atvejis 1 x naudojimo Instrukcija 1 x Audio/Video PCB Extender 1 x GPIO-Ventiliatorius PCB SKRYBĖLĘ 1 x Silicio Šiluminė Pagalvėlės (Neįeina Aviečių Pi lentos !!!)

Byla su Maitinimo šaltinis

1 x Argono VIENAS M. 2 Atvejis 1 x naudojimo Instrukcija 1 x Audio/Video PCB Extender 1 x GPIO-Ventiliatorius PCB SKRYBĖLĘ 1 x Silicio Šiluminė Pagalvėlės 1 x 5V 3A Maitinimo (neįeina Aviečių Pi lentos !!!)

Byla su Energijos Tiekimo ir SD Kortelę

1 x Argono VIENAS M. 2 Atvejis 1 x naudojimo Instrukcija 1 x Audio/Video PCB Extender 1 x GPIO-Ventiliatorius PCB SKRYBĖLĘ 1 x Silicio Šiluminė Pagalvėlės 1 x 5V 3A Maitinimo šaltinis 1 x SD Korteles ( 16GB/32GB/64GB/128GB Variantas) (Neįeina Aviečių Pi lentos !!!)

Byla su 128G VSD:

1 x Argono VIENAS M. 2 Atvejis 1 x naudojimo Instrukcija 1 x Audio/Video PCB Extender 1 x GPIO-Ventiliatorius PCB SKRYBĖLĘ 1 x Silicio Šiluminė Pagalvėlės 1 x 128 GB M. 2 Sata SSD 1 x Varžtai Vairuotojas ( ne inlcude Aviečių Pi)

Byla su SSD 512G

1 x Argono VIENAS M. 2 Atvejis 1 x naudojimo Instrukcija 1 x Audio/Video PCB Extender 1 x GPIO-Ventiliatorius PCB SKRYBĖLĘ 1 x Silicio Šiluminė Pagalvėlės 1 x 512 GB M. 2 Sata SSD 1 x Varžtai Vairuotojas ( ne inlcude Aviečių Pi)

Kaip Surinkti

(Nebuvo Įtraukta Aviečių Pi)

Apie Atsiliepimą:

Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, Mes galime tikėtis teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių išsamios pardavėjas, Reitingas, Mes bus daryti tą patį už jus.jei turite kokių nors problemų, ar ne patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu iki atostogų kitų atsiliepimų, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.Ačiū!Mėgaukitės pirkiniai čia!

Apie Siuntą:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 5. Jei negavote jūsų siunta per numatomą dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 7. Pristatymo Laikas: Prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos.

Žymos: sd kortelės atveju projektas, pin rasbery pi, na stovo, argono viena m2, m2, 4 aviečių pi, pi galia, argone aviečių pi 4 rinkinys, roseberry pi 3 atvejis, sata ii ssd

Priedų Tipas Atvejais
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Caturda
Suderinamas su Aviečių Pi 4

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai