BMT 5vnt Aukščiausios Kokybės Baterija Telefono 11 Pro 3046mAh Kobalto Ląstelių + ILC Technologija ------(nebus rodomas sveikata)

w108650

€96.81

Nauja prekė

Svarbu !!!!

Atkreipkite dėmesį, kad baterija yra XS, XS Max, XR, 11, 11 Pro, 11 Pro Max nebus rodo 100% sveikatos po to, kai jums įdiegti naują bateriją.

Įsitikinkite, kad jums teko skaityti, tai prieš jums vieta tvarka: https://bit.ly/2AEl2QQ

5 Priežastys, Kodėl Jums Turėtų Pirkti Mūsų Produktą:

- Visas Gaminio Dalis 1 Metų Garantija

- 100% Patikrintas Prieš Išsiunčiant

- Mes jau gamykloje gamintojas

- Profesionalus Baterija srityje 10 metų

- 365 Dienų Grąžinimo politikos ir Nemokamas Pristatymas į Abi puses

Jūs perkate Aukščiausios Kokybės Baterija XS, 100% Kobalto ląstelių + BMT ILC Technologijų 2020 m + TI CPU PCM su 2 Metų Garantija.

Įkrovimo ir išsikrovimo kreivė:

- -Dauguma kitų tiekėjo baterija ląstelių negaliu praeiti UL sertifikuota dėl žaliavų, iš ląstelių nėra pakankamai Li-CO2 (3,7 V).Jie gali imtis Li-NiCoMn(Ni, Co, Mn 4:4:2) pakeisti.BMT bendrovės baterija ląstelių yra visas pilnas Li-CO2 medžiagos ir perduoti UL sertifikuota taip pat.Koks bus rezultatas, naudojant baterija ląstelių pagaminti iš Li-NiCoMn(Ni, Co, Mn 4:4:2) ?Atsakymas: baterija ląstelių gali tęstis tik keletą mėnesių ir, bet po to nustoti dirbti.Bet visiškai Li-CO2 (3,7 V) baterija ląstelių pagaminti, tai gali trukti metus.

Sertifikuota Baterija:

Bamyoyo Bendrovė yra ypač budrios kokybės baterijų, mes parduodame.Visi mūsų baterijų ir griežtai laikytis standartų ir gamybos procesus.Baterijų laikytis atitikties sertifikatus.

IC & FCC: Federalinės Ryšių Komisijas; Šiaurės Amerikos Standartas, kuris nustato taisykles ir tvarką, užkirsti kelią elektroninės įrangos sukelia trukdžius radijo dažnių spektrą.CE: Europos Atitikties, Baterijų susitikime Europos techninio derinimo standartus.Baterijų buvo pritaikytas dizainas ir kontrolę; Ir atitinka svarbiausius techninius reikalavimus, nustatytus Europos sąjungos Direktyvos.Šis ženklas leidžia laisvai judėti Europos rinkoje.PSE: Produktų Saugos, Elektros Prietaisų ir Medžiagų.Elektros Prietaisų ir Medžiagų Saugos Įstatymas taikomas įmonėms, kurios gamina arba importuoja produktus iš Japonijos .Baterijos susitikimas Japonijos elektros produktų gamybos standartus.

Kai kurie svarbūs punktai, Gamyba Baterija:

1.Bamyoyo, baterijų rūšiavimo pajėgumų vertinimo kabineto spintoje, po 8 valandų rūšiavimo, tikslius rodmenis baterijos duomenų, tyrimų pajėgumus pagal pajėgumą "iPhone" baterijos talpa, jei pajėgumai nėra iki standarto, bus pašalintas.Iki šiol, taip pat žinau, ne visi baterija gamintojas rūšiavimo ląstelių po vieną, dauguma jų bus tiesiog padaryti ramdom tikrinimas dėl didelių darbo sąnaudų ir laiko.Tai kodėl mūsų baterijos kokybe, yra stabilesnė nei kiti.

2.Pusgaminiai baterija yra visapusiškas patikrinimas Texas instruments programinės įrangos."IPhone" baterijos skiriasi nuo kitų mobiliųjų baterija, nes ant PCB visi ryšio duomenys turi būti gauti ryšį su Telefonu.Texas Priemonės projekto CPU iPhone baterija, tai kodėl Texas Priemonės akumuliatoriaus valdymo programinė įranga yra geriausias bandymų.

3.Harding darbo grupės narys.Baterijos kokybė yra mūsų viskas.Visi mūsų nariai negailėti pastangų siekiant užtikrinti tiekimo aukštos kokybės elementus.Galite sužinoti daugiau apie mūsų FB Puslapyje BMTbattery, jei jus domina.

Keletas Nuotraukų iš parodų:

Ką jie sako ?

Kaip Mes Padėsime Jums ?

- 4 Metų Dalyvavimas Dalys ir reikmenys srityje.

- Visada Čia, Bet iš Jūsų Po Pardavimo Problema.

- 24 valandas Internete ar Laiškus, Atsakyti į 3hrs - 6h.

Apmokėjimas:

Pristatymas:

Atsiliepimai:

Mes siekiame Penkių Žvaigždučių 5/5 išsamus įvertinimas teigiamų atsiliepimų.Jei dėl kokios nors priežasties jums

netenkina, prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemą, prieš išvykstant

atsiliepimų arba atidarymo ginčą dėl www.pajudek.lt.

Pirkti Dabar !

Savo Klientams tai Patinka !

Žymos: bmt originalios baterijos, 3 lr, espn, baterija iphon 11, vst, a1618 baterija, chroma, lauke turbo, 4s bmt baterija, moterų sveikatos

Prekės Pavadinimas Bamyoyo
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Modelis iP Pro 11
Kokybės Sertifikavimo ce
Baterijos Talpa(mAh) 1801mAh-2200mAh
Originalus ar Ne Suderinamas
Modelio Numeris BMTI11Pro

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai