Rudenį Palaidinukė berniukai Wolf 3D Spausdinimo Streetwear Apvalios Kaklo, ilgomis Rankovėmis Viršūnes Juokinga Gyvūnų vaiko Drabužius Atsitiktinis Megztinis 4-14

w109159

€7.34

-6.01

€13.35

-45 %

Nauja prekė

Sveiki atvykę į Cc vaikams drabužių parduotuvė

1. Gamyklos tiesioginiu pardavimu, parama pirkimo. 2. Paramos klientų pritaikymas. 3. Parama tėvų-vaikų apranga pritaikymas. >Mes branginame kiekvieno sandorio, net jei tik mažas, kad, jums visada bus mūsų klientu. >Jei šis puslapis nėra rasti tai, ko reikia, skirkite šiek tiek laiko apsilankyti mūsų parduotuvėje >Ten gali būti produktų jums patinka, Jei turite klausimų dėl dydžio, prašome susisiekti su mumis, >pažadame, drabužiai, yra aukščiausios kokybės ir puikus.Jums bus malonus siurprizas, dovana,ačiū ! >Įsitikinkite, kad jūsų vardą,adresą, pašto kodą ir tt.teisinga ir išsami. >jūs galite visada susisiekti su manimi nesvarbu, į bet kokį klausimą.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

Padalinys:(cm) 1inch=2,54 cm

Dėmesio: 1.Visi T shirts yra Azijos Dydis,yra apie 2 dydis mažesnis nei JAV,ES,UK,AU dydis 2.Šis produktas turi didelį elastingumą.prašome pasirinkti dydį jums tinka pagal lentelę.(±1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas) Šiltas patarimai: kadangi vaiko kūno sparčiai auga, aš siūlau jums pirkti didelio dydžio.

【Mūsų Paslaugų】

Apie produktus Nuotraukos produktai yra fuly laikytis (siuvimo detalių), Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.Apie spalvų Spalva produktas gali skirtis, turime prisiminti, kad tai yra profesionali fotografija ( flash kameros , apšvietimas , monitasetting)yra realus nuotraukas prekes , prašome susisiekti su mūsų konsultantais, jie bus helo Jums.Apie dydis Būtinai, prieš perkant, prašome peržiūrėti mūsų dydžio stalo ir, kaip nustatyti dydį.Įsitikinkite, kad konsultuotis su mumis dėl dydžio.Jei Jums pasirinkti dydį ir ji Jums netinka.mes nesame atsakingi.Marain klaidų produktas yra 2-3 cm.

【Mūsų Laivybos】

1)ltems bus pristatomi per 1-3 darbo dienų po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą. 2)Prašome pasakyti savo dabartinį adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. 3)Prieš užsakant, prašome susisiekti su mumis ir patvirtinti jūsų pageidaujamas vežimo būdas.Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express". 4) Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas.Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.Jei jums nereikia gauti elementą, per trisdešimt dienų, prašome susisiekti su mumis, ir tada man bus padėti jums sekti jį.Logistikos kai kuriose šalyse, prašome kreiptis į paveiksle.

Žymos: vyrai streetstyle, streatwear palaidinukė, marškinėliai su wolf, lycra vilkas, ilgai sleev marškinėliai, marškinėliai vilkas, ilgai sleev vyrų marškinėliai, vyrų striukė su wolf, top vilkas, kyku marškinėliai

Stilius Atsitiktinis
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Gyvūnų
Vadovas Pullcord be
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Kaklo Pullcord be
Drabužių Ilgis Reguliariai
Medžiaga Spandex
Lytis Unisex
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Elemento Tipas Megztiniai
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Prekės Pavadinimas PINSHUN

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai