Vonios Kriaukle Baseino Pop Up Sifonas Nustatyti Plovimo Baseino Drenažo Vamzdis Vonios Maišytuvas Priedai Nėra Vandens Nuotėkio atsparus Korozijai

w109262

€5.82

-3.87

€9.69

-39 %

Nauja prekė

Aprašymas :

1、Ilgas tarnavimo laikas: Tvirtos konstrukcijos išleidimo vožtuvu, kieto žalvario struktūra push-tipo vonios maišytuvas kriauklei drenažo vamzdį, siekiant užtikrinti kokybę ir ilgą tarnavimo laiką.

2、Pop-up Šiukšlių Krepšys (neprivalomas): yra, užsikemša apsaugos krepšelio viduje šio išleidimo kaištį, kurie gali švariai surinkti, pavyzdžiui, plaukų ir purvo, gali užkirsti kelią drenažo vamzdį nuo užsikimšimo.

3、Lengva Įdiegti: kriaukle kištukas su standarto 1 1/4 colių sąsaja, tinka visų standartinių kriauklės ir praustuvai.Išleidimo vožtuvas gali būti pakeistas arba įrengiamos greitai ir lengvai, nenaudojant įrankių.

Tinka virtuvė ir vonios kambarys.

4、Išvengti Vandens Nutekėjimo: Įrengtas su aukštos kokybės silikono sandarinimo siekiant išvengti vandens nuotėkio.Jis yra minkštas, atsparus korozijai, dilimui atsparus.Ji yra įrengta drenažo vamzdį.Ilgis, jungiamųjų vamzdžių yra 40 cm ir ilgas gali būti ištraukė 80 cm.Jis yra universalus, nes jis gali būti sulenkta.

5、Lengva Išmontuoti: Visi komponentai yra greitai ir lengvai išardyti, jūs galite lengvai išsukti viršuje slėgio kaištis drenažo įrenginių ir nuvalykite jį su audiniu.

Savybės:

1. Aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir žalvario.

2. Lengva įdiegti.Išleidimo vožtuvas gali būti pakeistas arba įrengiamos greitai ir lengvai, nenaudojant įrankių.

3. Lengva naudoti ir valyti.

Specifikacija:

Medžiaga: nerūdijantis plienas ir žalvaris

Montavimo dydis: G1-1/ 4

Medžiaga tarpiklis: silikonas

Gaminio dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

1*Drenažo Vamzdžio Bendras Rinkinys

1*Drenažo Vamzdis

Sąlyginio deponavimo yra saugus pirkėjų ir pardavėjų, mes rekomenduojame jums pasirinkti, sąlyginio Deponavimo, jis palaiko Kredito kortelės, Money bookers, visa, Master-kortelės, Western union " ir kt.

Jei norite naudoti "kitas" mokėjimai,prašome susisiekti su mumis per paštu arba pranešimą.

Išmokos turėtų būti baigtas per 7 darbo dienas, jeigu buvo kai sunku, prašome pranešti man.

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.Siuntos Kinija Po Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekių ,paprastai tai užtruks 25-45 darbo dienų (kai kuriose šalyse gali būti daug ilgiau), jei jums reikia prekių labai skubiai, prašome susisiekti su mumis DHL ir kt.Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus .Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.

Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.

Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: kriauklė nerūdijančio plieno, kištuko kriaukle, vonios kriaukle, drenažo vamzdis, maišytuvas, lasco drenažo kamštis, vonios sifonas, drenažo grindų, vonios praustuvas, cleaner drenažo vamzdis

Dydis Others
Sertifikavimo NĖRA
Modelio Numeris Vonios Baseino Drenažo Rinkinys
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Grindų Drenažo Metodas Svorio Paraudimas
Paviršiaus Apdorojimas Chromuotas
Stilius ROUND
Prašymas baseinas
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai