AM05-Mobiliojo Telefono Palaikymas Planšetinio Kompiuterio pagalba Sąsiuvinis Plėtra, Sulankstomas Darbalaukio Darbalaukio Parama

w109474

€8.99

-5.99

€14.98

-39 %

Nauja prekė

AM05-Mobiliojo Telefono Palaikymas Planšetinio Kompiuterio pagalba Sąsiuvinis Plėtra, Sulankstomas Darbalaukio Darbalaukio Parama Multi-monitor patirtis:Prijungti jūsų telefoną prie jūsų nešiojamas multi-sn kompiuteriu patirtis, kuri plečia sn ir padeda dirbti ir mokytis, ar kad įdomų žaidimo patirties.

Plačiai naudojamas:kuri yra suderinama su bet kurios šiuolaikinės nešiojamieji kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai ar mobilieji telefonai.

Lengva Nešti:nešiojamas stovas yra labai mažas ir lengvas, kuri yra lengvai atlikti atlikti bet kur, pvz., namo, biuro, ir t.t.Palyginti su kitais produktais, tai pusė įrašą neapima kai kurių socialinių tinklų paslaugų.

Aukštos Kokybės:laikikliai yra pagaminti iš tvirto medžiagos ir minkšto silikono rankena ir apsaugoti prietaisą nuo įbrėžimų.

Saugumo sumetimais, mes nerekomenduojame naudoti prietaisai, kuriuose yra daugiau kaip 0,5 cm storio ir elektroniniams prietaisams, kurie yra per sunkūs.Dydis kompiuterį, rekomenduojama būti apie 0,5 cm-1 cm/0.20-0.39 į

spalva:Sidabrinė

medžiaga:Aliuminio lydinys

dydis:11.9 cm*2.9 cm*0,5 cm

Pakuotės Turinys:

1 * Mobiliojo telefono stovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

Žymos: Vytelių, krepšelis desktop, kasoje, dėžutė medžiaga, darbastalis, krepšelis kabinetas, stalinis laikiklis tablet, dėžutė audinys, sulankstomas stovas tablet, dėžutė spinta

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas SODIAL

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai