Max 10W LED Įrašą ant Stalo Lempos 3 Rūšių Tamsos 10 Lygių Gnybtas Stalo Lempa 20 Led Lanksčia Gooseneck USB Powered Led stalo lempa

w109597

€10.33

-5.32

€15.65

-33 %

Nauja prekė

Šis gnybtas šviesos su stabilus ir lankstus vamzdelis, kurį galima susukti, bet pozicijos priklauso 3 išskirtinis apšvietimas režimai atitinka visus skirtingoms apšvietimo reikalavimai.Kiekvienas šviesos ryškumas yra reguliuojamas nuo 1 iki 10 lygio.

Savybės:

【3 Apšvietimo Spalvas】: paprasta mygtuką, norėdami pasirinkti 3 išskirtinis apšvietimas režimai.Šilta balta / natūrali šviesa / šalta balta dirbti, skaityti ir atsipalaiduoti.

【10 Lygio Reguliatorius】: galite nustatyti spalvą, temperatūrą ir nustatyti ryškumą, kad būtų patenkinti jūsų įvairių šviesos nuotaikas.

【USB Valdomas】: USB prievado projektavimas, gali būti maitinamas per USB mokestis, galia-banko ar nešiojamojo kompiuterio.

【Akis-apsauginiai】: Puikios kokybės Led, aukštus liumenų ir aukštos CRI, nemirgantis, anti-glare, šviesos, be strobes ir radiacijos.

【Atminties Funkcija】: Suprojektuoti su atminties funkcija, tai įrašyti savo įprotis naudoti, patogus.

【Apkabos, Dizaino ir Pilnai-reguliuojamas】: Stiprus bendy vonia leidžia lanksčiai swivel lempos ir reguliuoti šviesos poziciją, kaip jums patinka.Stiprus lynelio atsiveria 50mm pločio ir gali būti naudojamas puikiai su muzika stendai, leidiniai, biuro stalai, kompiuterio stalai, headboards ir kt.

【Eco-friendly】: Skirtingai nuo kaitinamųjų arba dienos šviesos žibintai, šis gnybtas lempos nėra jokių kitų aplinkai kenksmingų medžiagų.

【Excellenting Medžiagos】: kaučiukas apkabos, padėti sukurti trinties su darbo stalu, jis apsaugo stalo paviršių nuo sugadinimo.Klipas yra pagamintas iš aliuminio .Paviršius, lenkijos, meno.Dalis lempos korpuso dangtis yra pagaminti iš aliuminio šilumos išsklaidymo.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio

Spalva: sidabrinis

Įėjimas: DV5V

Įgaliojimai: Maks.10W

Šviesos šaltinis: Led 20pcs

Šviesos srautas: 850lm

Šviesos spalvos: šilta balta / natūrali šviesa / šalta balta

Spalvos temperatūra: 2800-6500k

Ryškumas: 10 lygių reguliuojamas

IRC: >Ra80

Kabelio ilgis: apytiksl. 1.5 m / 4.92 ft

Vamzdžio ilgis: 386mm / į 15.2

Lempos ilgis: 248mm / į 9.8

Pakuotės svoris: 400g /14.1 uncijų

Pakuotės dydis: 340 * 130 * 80 mm / 13.4 * 5.1 * 3.1 į

Pastaba:

Šis punktas yra ne vandeniui, prašome naudoti atsargiai.

Paketų sąrašo:

1 * Clamp-on Šviesos

1 * Naudotojo Vadovas

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.pajudek.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.pajudek.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: lempos tabl, kavos kettl, oro maks., hub led lempos, lempa led, stalo lempos, apkaba, led lempos, lempa, gooseneck led, lanksti sienos žiburiai

Pagrindo Tipas NĖRA
Jungiklio Tipas NĖRA
Sertifikavimo ce
Kilmės KN(Kilmės)
Įtampa 5V
Maitinimo Šaltinis DC
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Medžiaga Aliuminio
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Yra Pritemdomi Taip
Prekės Pavadinimas Tomshine
Atspalvis Tipas Shadeless
Garantija 1
Stilius Modernus
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Modelio Numeris stalo lempos, stalo lempos, led stalo lempa led stalo lempa

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai