Valdytojas, Valdybos 15.6 colių B156HW01 V. 0 B156HW01 V. 4 B156HW01 V. 7 LP156WF1(Išskyrus LP156WF1-TPB1 ) LP156WF2 N156HGE-L11

w109712

€3.96

-0.21

€4.17

-5 %

Nauja prekė

LCD面板,例如: B156HW01 V. 0 B156HW01 V. 4 B156HW01 V. 7 LP156WF1 N156HGE-L11

请向我们发送您的LCD面板号,以便我们在购买前仔细检查控制器板是否可以使用. 产品描述

LCD控制器板M.NT68676.2A:

它可以支持分辨率高达2048×1152的LED / LCD面板

尺寸:139mm(L)* 58mm(W)* 17mm(H)

输入电源适配器:12Vdc大于2A

OSD语言:英语,法语,德语,意大利语,西班牙语,日语,韩语(可选)等等

按键功能:电源,菜单,VOL +,VOL-,调整/退出

工作温度:0-40°C.

待机功耗 包装与运输

1 x LCD Valdiklio plokštės M. NT68676.2A

1× 40pins 2ch 6bit LVDS Laido

1× Klaviatūra su Viela

Atsargumo Priemonės Įrengimo Metu:

1. Įvesties elektros įtampa, LCD valdiklio plokštės turi būti 12Vdc (išskyrus, kad kai kurios diskusijų lentos reikalauja, 5Vdc), o rekomenduojamas maitinimo srovė 2A arba daugiau nei 2A.Jei nesate tikri, patikrinkite, ar pirkti puslapio nuorodą arba patvirtinti su pardavėju. (Svarbu: Jei naudojate neteisingą maitinimo adapterį, galite įrašyti apygardos valdyba, todėl prašome būti apie tai.)

2. Nekeičia parametrų kontrolės valdyba, visi lentos buvo nustatytas suderinamos programinės įrangos ir parametrų yra teisingas, o signalo linija buvo prijungtas prie lentos. (Signalo kabelio jungtis pin pažymėtas ant lentos yra Pin1.)

3. Prašome nurodyti pirkimo nuorodą, nuotrauką, prijunkite kabelį. (Svarbu: Jei jūs prijunkite jį į blogąją pusę, tai gali pakenkti LCD kartais, todėl būkite atsargūs.) Prieš įjungdami prietaisą įsitikinkite, kad signalo kabelį tarp LCD ekrano ir valdiklio plokštės yra prijungtas prie teisingą pin kodą ir patvirtinkite ekrane Ar apšvietimo kabelis prijungtas prie keitiklio valdybos (enhanced valdyba).

4. Po teisingą ryšį, prieš tiekia energiją plokštės, patikrinkite, ar apygardos valdyba neturi liesti atgal LCD skydelis arba kitomis laidžiomis medžiagomis, kurios gali sukelti apygardos valdybos trumpojo jungimo.Tada įėjimo galia ir įėjimo signalo šaltinio, tuo pačiu metu, ekranas ir kontrolės valdyba dirbs normaliai.

5. Jei turite kitų klausimų ar problemų, kurių negalima išspręsti naudojant šias "problemų analizės ir sprendimo", prašome nedvejodami susisiekite su mumis, ir tada pateikti atsiliepimus ar ginčai, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas išspręsti problemą arba negali būti išspręsta Grąžinti pinigus.

6. Kai jums susisiekti su mumis, prašome pateikti kitą informaciją per foto mūsų analizė:

A. jūsų vardas ekrano tipo. (Fotografavimas etiketės ant nugaros ekrano)

B. Visi jūsų prisijungimo būsena, ypač ryšio būseną signalo kabelį prie pulto jungtis. (Fotografavimas iš jų.)

C.

Jūsų maitinimo adapterio specifikacijas (fotografuokite maitinimo adapterio specifikacijas etiketėje)

7. Kai grįžti produkto sandėlyje, ji kartais reiškia išmesti jį.Į tikimybė perdirbtos yra labai mažas.Todėl, siekiant apsaugoti mūsų aplinką, mes tikimės, kad jums gali prireikti šiek tiek laiko, analizuoti arba susisiekite su pardavėju prieš grąžinant produktą.labai ačiū.

8. Aš tikiuosi, kad jūs galite gauti naudingų produktų, ir mums duoti teigiamų atsiliepimų, ačiū.

pastaba! !! !!

1. Prieš siūlymų dėl šio projekto, prašome įsitikinkite, kad LCD yra normalu, kitaip, jums bus atsakingas už šį nesuderinamumą atsakomybė.

2. Jei esate labai susirūpinęs dėl rezoliucijos nustatymą, prašome apsvarstyti prieš siūlymą!

3. Jei jums nėra gerai, elektronikos ar turi klausimų apie operacijas, prašome susisiekti su mumis dėl rekomendacijų, nes mes nesame atsakingi už klaidinga operacijas.

4. Baigus ryšį, prašome neskubėkite paleisti!Pirma, naudoti multimetras patikrinti, ar LCD GND yra prijungtas prie valdiklio plokštės GND.Jei ne, prašome patikrinti ryšys dar kartą.Jei taip, prašome patikrinti, ar nėra trumpo jungimo tarp raudona ir juoda laidus LVDS laido.Jei trumpas sujungimas įvyksta, tai reiškia priešingą ryšį ar kitas klaidas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus."PASIDARYK pats" reikia tam tikrų profesinių žinių, prašome nurodyti jūsų pačių rizika.Kai maitinimui kontrolės valdyba, ne metaliniai kontaktai, galima, kitaip trumpasis jungimas gali įvykti, kurios gali sukelti kontrolės valdybos tapti nenaudotinas.

Kodėl verta rinktis mus?

Mes turime daugiau nei 10 metų patirtį elektronikos pramonė, ir mūsų produktų pardavimo bei tiek vidaus, tiek jūroje rinkose.

1. Urmu užsakymus, bus suteikti jums priimtina žema kaina.

2. Yra daug dalių, apsilankykite mūsų parduotuvėje ir gauti daugiau informacijos.

3. Greitas pristatymas-dažniausiai prekė bus išsiųstos per 24 valandas.

4. Išsamus po pardavimo parama per pranešimus, laiškus ir pan.

5. Draugiškas grąžinimo politikos.

Garantijos sąlygos ir grąžinimo politika:

Mes nesuteikia garantijų dėl šių produktų

1. Dingusių/sugedusias detales, prašome pranešti mums per 7 dienas nuo gavimo prekę, ir mes pasirūpins reshipment.

2. Pirkėjas turėtų keistis prekes su mumis elektroniniu paštu, prieš grąžinant prekes, taip, kad pirkėjas apmoka transportavimo išlaidas ir tvarkyti, ir prekių, taip pat turi

3. Grąžinant prekes, prašome įdėti juos į pakavimo dėžės ir pakavimo dėžutė.

Mes grąžinsime dalys, kaip greitai, kaip mes juos gauti, ir krovinių vežimo nebus grąžinamas, o krovinių vežimo bus apmoka pirkėjas.

Kai problema gali patenkinti jus

Prašome palikite priedai profesionalams.

Mūsų produktai buvo išbandyti prieš vežimą.

Po susiduria su problema, atlikite toliau nurodytus veiksmus

Žymos: kontrolės valdybos lcd, i3 spausdintuvą, 40pin lcd ekranas 1920x1080, mnt68676, speeduino, pubg tablet, 10 tft valdytojas, 3d spausdintuvas, hdmi lvds, n156hge

Ekrano Tipas Atsparumas Ekranas
Produkto Tipas Planšetinio kompiuterio LCD
Suderinamos Prekės Universalus
Ekrano Dydis >13 Colių

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai