Sulankstomas Anglis Uždegimo Barelį Angliukai Anglis Viryklė Lauko Kepsnių Gaisro Kibirą Šilumos Brazier Ir Barbekiu Gril

w110208

€22.21

-6.26

€28.47

-21 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Lengviau Valdyti-Stilingas, lengviau kontroliuoti ir saugesnis nei tradicinių laužų.Sulankstomas, labai patogus nešiotis.

2、Patvarus Plieninis Rėmas: patvarus plieninis rėmas nešiojamų brazier, turi juodos spalvos karščiui atsparios dangos.Ji turi oro pasipriešinimo, didelė apkrova, ilgaamžiškumas ir anti-rust funkcija.

3、Kelių priežasčių: Jis gali būti naudojamas kaip brazier ir grilis grilis įvairiais tikslais.Ji labai tinka jūsų kieme, lauko pramogos, laužo duobę, RV kelionės, kempingas, paplūdimys, šalis.

4、Surinkti iš Karto: Tai medienos deginimas brazier, gali būti surenkamos iš karto.Suteikti šiltą šviesą ir sukurti gražią atmosferą.

5、Tinkamą Dydį: dydis apie 55*55CM//21.65*/21.65 colių pakanka turėti daugiau medienos arba medžio anglimis, ir mėgautis laužo, šalis, su šeima ir draugais.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: plienas, geležis

Dydis: apie 55*55*43CM/21.65*21.65*16.9 colių

Pakavimo Sąrašas:

1*Brazier

1*Viryklė Pokerio

Pastaba:

Prieš padėdami jį viduje, įsitikinkite, kad liepsnos šaltinis buvo užgesintas.

Žymos: sienos medienos deginimo krosnis, liemenėlė, gasolin viryklė, firepit lauko, alocs visos, lauko viryklė, brazier, anglis, akmens medienos viryklė, krosnelė kempingas medienos viryklė, dėžutė medienos viryklė kempingas

Degalai Kita
Naudojimo Sąlygos Normalios Lauko
Struktūra Vienas Gabalas
Vienkartiniai No
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Sulankstomas Lauko Gaisro Duobę Medienos Deginti Terasa Brazier, Kempingas
Vartotojų skaičius 3-5
Su Uždegimo Prietaiso ar Ne NĖRA Įtrauktos
Tipas Multi-purpose Kuro Viryklė
Medžiaga Aliuminio Lydinys
Taikymo Metodas vadovas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai