Nauja
Dicho Fruit & Vegetable Cleaner-Ozonatorius 2-os Kartos Sveikatos Priežiūros Įranga

Dicho Fruit & Vegetable Cleaner-Ozonatorius 2-os Kartos Sveikatos Priežiūros Įranga

w110613

€137.52

-41.08

€178.60

-23 %

Nauja prekė

Fruit & Vegetable Cleaner-Ozonatorius Sveikatos Priežiūros Įranga, Daržovių Cleaner jis apsauginis skėtis sveiką gyvenimo Didžiulė pažanga civilizacijos įvykdė daug mūsų materialistinės poreikius, bet taip pat atnešė daug pavojų sveikatai.Mūsų kasdien tiekimo vaisiai, daržovės, ryžiai, mėsa ir jūros gėrybės yra pakrautas su pesticidų, cheminių trąšų, hormonų likučių ir kitų pavojingų medžiagų.Neaptinkamas trumpuoju laikotarpiu, šios medžiagos vis tiek susilpninti mūsų organizme per ilgą laiką, o žalingas poveikis gali net būti perduodamas kitai kartai.Kvapas formaldehidas renovuotas namo, bakterijų augimą, stalo įrankių, pieno buteliukų, žaislų, liemenėlės ir underwears ir kt.visi padeda pakenkti mūsų sveikatai.Klausimas yra, ką mes galime padaryti, siekiant pagerinti?Gamtos baktericidinį agentas Ozonas(O3) yra galingas natūralus oksidatorius.Tai gali sunaikinti bakterijas, virusus ir kitus mikroorganizmus per oksidacijos, kuri naikina jų membranų struktūra.Ištirpintas ozonas yra netgi stipresnis.Vandens, maisto ir indai elgiamasi su ozonu yra absoliučiai neturi kenksmingų organizmų.Jo baktericidinį galia yra pranašesnis nei kiti, sterilizavimo agentai.Tiens Fruit & Vegetable Cleaner, jos unikali formulė ir hi-tech gamybos išvengti elektromagnetinių trukdžių, kad būtų užtikrintas didesnis produkto stabilumas ir didesnis ozono produkcija.Ji bortelius bakterijų augimui, veiksmingai suteikti švaresnis ir grynesnis oras, biure ir namuose.Ji taip pat pašalina pesticidus iš vaisių ir daržovių, suyra hormonų likučių, mėsos ir jūros gėrybių, naikina bakterijas, bleaches ir pašalina užsispyręs purvo, išlaiko maistą šviežią, valo vandenį ir pan skatinti sveiką gyvenimo būdą.Tai naudinga ir universalus daiktas šiuolaikinių namų ir biurų.Technologijų privalumus A. CE Sertifikavimo B. 3 patentai: Išorinis dizainas, projektavimas ir grandinės apsauga, dizainas C. Išbandyta ir sertifikuota pagal nacionalinių valdžios institucijų Funkcijas ir Naudojimas: 1. Ji pašalina pesticidus iš vaisių ir daržovių ir hormonų likučių, mėsos ir jūros gėrybių. 2. Jis užmuša bakterijas ir ilgiau išlaiko maisto 3. Jis sterilizuoja, stalo įrankių, pieno buteliukų, rankšluosčių ir clothingDirection naudojimas: Tiesiog įdėkite elementus į vandens indą ir ozonize 10-20 minučių. 4. Jis stiprina organizmo TWash jūsų veido, kojų su ozonized vandens arba maudytis jame laikyti atokiau bakterijų, virusų ir grybelių.Ji taip pat skatinti kraujotaką ir medžiagų apykaitą geresnės sveikatos priežiūros ir kosmetikos.

5. Jis valo orą

Kryptis naudojimas: Uždaryti visus langus ir duris.Įjunkite ozonizer ir tegul ji paleisti 30 minučių, tada išjunkite jį.Atidarykite duris ir langus 15 minučių.

6. Kitos išmokos

Ji pašalina nemalonius kvapus iš šaldytuvo.

Jis sterilizuoja akvariumą, didina deguonies kiekį ir saugo žuvų sveikas

Naudojimo būdas:

1. Vaisiai ir daržovės, mėsa, jūros gėrybės, aseptinis dezinfekavimas

Vaisių ir daržovių arba mėsos (per 2 kg) į vandenį, bus burbulas akmuo į vandens talpyklą, pradėti mygtuką pradėti režimu, būtent pagal tipus dezinfekuoti objektai touch "daržovės" arba "vaisių" ar "mėsos" mygtuką 1 sekundę, atitinkamai, automatinė valymo ir dezinfekavimo atitinkamą laiko, daržovių, vaisių, uogų, 5 min, 7 min meatafood 10 minučių.Taip pat gali pradėti "laikas" (custom) funkcija, koreguojant "laikas" + / - mygtukus, norėdami padidinti arba sumažinti sterilizavimo laikas.

2. Stalo reikmenys, kūdikių buteliukai, rankšluosčiai, drabužiai, antibakterinių valymo

Įdėti stalo reikmenys, kūdikių buteliukuose ir kituose induose, vandens, burbulai, akmens į vandens talpyklą, palieskite "taurės" mygtuką 1 sekundę, valymo ir dezinfekavimo 13 minučių.Aišku, antibakterinių valymo, elementus, pvz., naujas, apdoroti ir aktyvaus deguonies burnos skalavimo skystis prietaisas yra sterilus ir aplinkos apsaugą, pavyzdžiui, drabužių perdirbimo minkštas, patogus ir švarus. 3. Žmogaus kūno sveikatos Vaisių ir Daržovių Cleaner preparatas mažos koncentracijos aktyviųjų deguonies, vandens, su mažos koncentracijos aktyviųjų deguonies vandens washs veido, dėl raupų odos sterilizacija, su mažos koncentracijos aktyviųjų deguonies, vandens, plauti kojas gali pašalinti bakterijas, grybelius, pasiekti, kad poveikio sveikatos priežiūros paslaugos. 4. Išvalyti orą, pašalinti kenksmingų dujų nubėgti durų, langų, maždaug po 15 minučių; Išjungti, atidaryti Langai ir durys, oro cirkuliacija, apie 30 minučių.Aktyvaus deguonies yra stiprus oksidatorius, gali būti privaloma, įgyti kenksmingų dujų, tokių kaip formaldehidas elektronų a covalent obligacijų, kad esminių pokyčių, jos struktūra, išversti į nekenksmingą vandenį ir anglies dvideginį, taigi kaip suprasti, švarus oras, švarus iki nuodingų dujų poveikis.Pastaba: kai naudojamas oro valymo ir dezinfekavimo, žmonės nenori likti patalpose.

Žymos: daržovių plovimo, cleaner ultrason, tolimųjų infraraudonųjų spindulių šilumos terapija, kremas, massag, elektromagnetas terapija, atgal massag, vandens ozon generatorius, generatorius ozon, oro gruntas

Prekės Pavadinimas Rzewa
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai