Už Samung Galaxy A9 2018 Atveju Dangtelis ir Sunku, PC Ultra Prabangių Šarvai atsparus smūgiams Metalo Žiedas Turėtojas Atveju Samung Galaxy A9 2018

w110764

€3.64

-3.23

€6.87

-47 %

Nauja prekė

PASTABA: Prašome perskaityti prieš pateikdami užsakymą, ačiū!!!

1. Jeigu jūsų bendra užsakymo suma yra mažesnė nei $5.00, mes nemokamas pristatymas per 4PX Singapore Post OM Pro, NR. stebėjimo už nedidelius užsakymus (pamatysite sklypo buvimo Kinijoje, nesijaudinkite apie tai, tai ne čia).

Jei norite, su stebėjimo, laivybos būdas, prašome pasirinkti Kinija Paštu, Oro Paštu, arba www.pajudek.lt Standartinis Pristatymas ar ePacket arba DHL ar UPS, tačiau ji bus išleisti daugiau pinigų už pristatymas.

2. Joks Ginčas, prašome : nereikia atidaryti ginčo per 60 dienų (Brazilija 90 dienų) , nemalonu, palaikom gerus verslo santykius, Ačiū už jūsų geranorišką supratimą.

a.Jei Patvirtinkite Laikas artėja, bet jūs vis dar gauti jūsų užsakymą, prašome kreiptis į mane (Kad Pranešimas arba Siųsti Pranešimą, kad Pirkėjas), manau, bus taikomas pristatymo dienos jums.

b.Jei praėjus 60 dienų (Brazilija 90 dienų), jūs vis tiek negaunate prekės, prašome kreiptis į mane (Kad Pranešimas arba Siųsti Pranešimą, kad Pirkėjas), man bus grąžinti visą pinigų jums.

Už Samung Galaxy A9 2018 Atveju Dangtelis ir Sunku, PC Ultra Prabangių Šarvai atsparus smūgiams Metalo Žiedas Turėtojas Atveju Samung Galaxy A9 2018

Žymos: archos metalo atveju, trikojo, ful metal atveju, byla rock, atveju metallica, atveju sansung a9 2018, telefono dėklas, a9 atveju, dėklo diržo telefono, sumsang galaxy mobilusis telefonas

Prekės Pavadinimas mksup
Tipas Mobiliųjų Atveju atveju Estojo Atveju Telefono Buferiai, Telefonas Aksesuar Atveju
Suderinamos Prekės "Samsung"
Feature2 schelp omhulsel concha carapaca skal guscio para vienam supilkite telefonas
Kilmės KN(Kilmės)
Dizainas Telefono Atveju funda Padengti Telefoan P Patobulinti Dėklai Įrašus Atveju
Savybės už Gakaxy Gakaxy movil nešiojamų Sumsang Sansung korinio nešiojamų San
Feature1 telefonen ghuthan guthain telefono puhelin puhelimen puhelimeen
Suderinama Samsung Modelis "GALAXY" SERIJOS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai