Prologo Kappa Evo PAS T2.0 PAS road Dviračio Balno minkštas Kvėpuojantis Didelio Elastingumo Dviratį Dviračiu priekinės Sėdynės Pagalvėlės, Dviračių dalys

w111040

€53.57

-14.24

€67.81

-20 %

Nauja prekė

Kappa Evo PAS T2.0

Dydis (mm): 273 x 147 Svoris (gr): 240 Geležinkelių galima: T2.0 - 7 mm Viršelis: Mikropluošto Padding: Šviesa, PU

Technologijos: PAS

APRAŠYMAS

Su Kappa Evo T2.0 360° jojimo galimybė balnelis su pusiau apvalios formos ir patogiai sėdi savybės, Dėl iškirpti balno shell šis balnelis yra ideali pat kelio/bekelės/žvyro ir e-dviračiai.Ji suteikia 147mm plačiu foteliu ir mažinant lengvų putų kamšalas.

Kad PAS sistemą perdirbimo bazė balno, skylė arba kanalo buvo sukurta siekiant pašalinti slėgio zonos paramos subtilus, kaip dubens srityje.Apsaugo nuo slėgio šuolius prostatos srityje, užtikrinant optimalų komfortą.Tai yra sistema, studijavo, sukurtas ir rekomenduojamas pašalinti spaudimą ir tirpimas dubens srityje-prostatos.

Su KAPPA EVO PAS balneliai yra su T2.0 geležinkelių.Jame naudojamas Chromo-Molibdeno geležinkeliais labai didelės tempimo jėgų.Ji turi 7mm geležinkelių lynelio skersmenį.

Žymos: kelių kalnų dviračio sėdynės, soror, dviračių dalys, didelis, baleto atveju, prdal road bike, balno varžtas, dviračių sėdėti, dviračių sėdynės vaikams, anglies pluošto žiedas, prologo dviračių balnelių anglies

PADENGTI Mikropluošto
Modelio Numeris KAPPA EVO PAS T2.0
Geležinkelių galima T2.0 - 7 mm
Korpuso Medžiaga Kita
Vata Šviesos PU
Naudoti Kelių Dviračiai
Svoris 240g
spalva Juoda, Balta, Raudona
Dydis 273mm x 147mm
GALUTINIO VARTOJIMO mtb kalnų dviračių nuoma, kelių, dviračių, UNISEX, IŠTVERMĖS
Kategorijos Priekinės Sėdynės Kilimėlis
Technologijos PAS
Prekės Pavadinimas Prologo
Vartotojas VYRAI

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai