Kinijos gamintojo marškinėliai spausdinimo Mašina 4 1 Spalva Stotis Šilko Atrankos Screenprint Paspauskite Ekrano Spausdinimo Mašina

w111140

€106.65

-9.27

€115.92

-7 %

Nauja prekė

Kinijos gamintojo marškinėliai spausdinimo Mašina 4 1 Spalva Stotis Šilko Atrankos Screenprint Paspauskite Ekrano Spausdinimo Mašina

ĮVADAS: Šiame vadove, šilkografija, spaudos leidžia jums gauti geriausią vertę iš ribotą projekto biudžeto.Skirta mažoms spausdinimo parduotuvės, ar ji yra multi-color arba tūris, spauda, ši įranga taip pat gali tarnauti kaip idealus atsarginį sprendimą didesnėms bendrovėms.Tiems, kurie yra tiesiog gauti į spausdinimo verslo, tai gali būti jų geriausias išeities taškas.Pagamintas iš labai patvarių medžiagų, ši įranga skirta pernai.Nėra techninės priežiūros reikia, kai surinkti.Mūsų 4 1 Spalva Stotis Vieną Rotacinė trafaretinė Spauda vienu metu gali įdiegti keturių ekrano plokštės.Ekrano sluoksnis gali suktis nepriklausomai nuo įrenginio, tada ji yra keturios spalvos", overprinting ir priėmimo progressive įrodymų.

Paraiškas Spausdinti ant drabužių (ypač T-shirts), audinio, metalo, popieriaus, copybook, plastiko, spausdintinių plokščių, medžio, stiklo, keraminių plytelių, odos ir kitų paprasto spausdinimo substratai.Tai daro jį ypač tinka mažoms įmonėms, taip pat atskirų spausdinimo parduotuvių.Pastaba: ekrano rėmai yra neįskaičiuotos su 4 1 spalva stotis ekranas paspauskite.

Kodėl verta Rinktis Mus: Profesinės(mes turime gamyklos save) Aukštos kokybės garantuotas(išbandyti keletą kartų, kol išsiuntė) geriausias klientų aptarnavimo kokybę(jei turite bet kurį klausimą,pls nedvejodami contx su mumis) FUNKCIJŲ Lentelė tipas ir combinatorial dizaino, taupo erdvę ir patogus transportas.Šilkografija eksponavimo stiklo sluoksnis gali suktis savarankiškai, kuris yra lengvai valdomas su didesnio efektyvumo.Reguliuojamas du kartus-pavasarį įtaisai yra ekrano rėmai skirtingų svorio.Remti prietaisas išlaiko mašina stabili ir subalansuota.Visos metalo konstrukcijos, pažangių elektrostatinis purškimas ir galvanizavimo, patvarus ir lengva valyti.Įrengtas pilnas komplektas montavimo įrankiai, montavimo ir eksploatavimo. 2 Yeas Nemokamą Garantinį SMULKMENOS Mašinos dydis: 32*7.9*55" (82*20*140cm) Plokštelės dydis: 21.7*17.7" (55*45cm) Rankos Ilgis: 13.25" colių Rankos Plotis: 10" colių T-shirt valdyba: W 18" x L 21.5" colių Max Ekrano storis: 2" colių PAKETO INFORMACIJA 1 rinkinys 4 1 spalva stotis ekranas paspauskite (Tik ekrane paspauskite be rėmų įtrauktas.) hardwares už montavimas Kodėl verta rinktis mus?

1.Įmonės Informacija

Sveiki atvykę !

VEVOR Mašinos, Įranga Co., LTD.daugiausia vykdančioms tarpvalstybinę veiklą 10 metų.Šiuo metu

bendrovė eksploatuoja daugiau kaip 10000 rūšių produktus su daugiau nei 200 darbuotojų.Mes pasiryžę siūlo jums neprilygstamą pasirinkimą produktų, mažiausios kainos ir geriausios kokybės.

Svarbiau yra tai, kad mes savo ten daugiau sandėlių visame pasaulyje, kuris įsikūręs 4 žemynuose.Yra logistikos sandėlių Los Andžele, Vokietija, Sidnėjus.

Mūsų gamykloje suranda į 215417,Taicang, Jiangsu, Kinija.Ir mūsų pardavimų filialas įmonės suranda Šanchajaus.Kviečiame apsilankyti mūsų įmonė.

2.Kokybės Sertifikavimo

Visi produktas yra pass ISO9001. Ir dauguma produktų turi CE sertifikatą.

3.Pristatymas

Dauguma mūsų produktą gali būti siunčiami within1 - 2 dienas po to, kai baigsite mokėjimo.Ir Tai užtruks 3-5 darbo dienas į jūsų rankas.Additonally, mes kartu su " Fedex, DHL, DPD tarptautinių siuntinių jums pasiūlyti siuntos greitai ir žemiausią kainą.

Mes turime keturias filialas įmonių Jav, Vokietija, Australija, Kinija.Tai užtruks 3-5 darbo dienas į jūsų rankas.Ir mes turime 10 oversea sandėlyje pasaulio siuntą.

Jei esate Amerikos pirkėjas, galime siųsti mašina iš Amerikos sandėlyje Los Andžele

Jokių sienų vargo, Jokių tarpininkavimo mokestis, mokestis už JAV pirkėjui.

Jei esate Europos pirkėjas , galime siųsti mašina iš Vokietijos sandėlio.

Jokių sienų vargo, Jokių tarpininkavimo mokesčių, be mokesčių už Europos pirkėjas, pavyzdžiui, Vokietija, Prancūzija, Jungtinė Karalystė, Lenkija ir t.t.

Jei esate Australija pirkėjas , galime siųsti mašina iš Sidnėjaus.

Jei esate Kinija pirkėjas , galime siųsti amchien iš Kinijos gamykloje.

Mes turime keturias filialas įmonių Jav, Vokietija, Australija, Kinija.

San leandor CA JUNGTINĖS amerikos valstijos

Portsmouth, Jungtinė Karalystė

Sidnėjus, Australija

Shanghai, Kinija

4.Garantija

Tiesiogiai gamintojas visiškai gurantee 24 mėnesių.

5.Grąžinimo Politika

Grįžta priimami, jei produktas nėra aprašyta, pirkėjas moka grąžinimo, laivybos mokestis; arba palaikyti produktą ir susitarti grąžinti su pardavėju.

6.Išankstinio pardavimo Paslaugos ir Aptarnavimas Po pardavimo

Be to, iki pardavimo paslaugos, taip pat galime jums pasiūlyti paslaugas po pardavimo.Mes galime padėti jums išspręsti techninius klausimus per 2-3 darbo dienas.Ir galime išsiųsti jums naujų atsarginių dalių vietoj broen dalys.

BENDROVĖ NUOTRAUKAS

GAMYKLOS NUOTRAUKOS:

Žymos: silkscreen trafaretas, maquina microblading, šilkografija spausdinti spauda, vietnamas šilko gamintojai, Kūdikių Lova Rinkinys, šilkografija, juoda rašalo, 2-asis ranka spaudos, print screen šilko, "pasidaryk pats" silkscreen rėmelį, 4 spalvų spausdinimo mašina

Modelio Numeris NS401-SSYJ0000001V0
Medžiaga Aliuminio-vario Lydinys
Naudojimas Komercinės Gamyba
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai