1 Rinkinys Universalus BMW R1200GS/ADV/F800GS Motociklo LED Papildomas Priešrūkinis Žibintas 40W Vairuotojo priekinis žibintas

w111327

€7.40

-4.17

€11.57

-36 %

Nauja prekė

Motociklo LED Pagalbiniai Rūko Žibintai BMW R1200GS R1250GS ADV F800GS F700GS F650GS K1600 Už CRF1000L Afrika Twin Už Kawasaki

Sertifikavimo:

Rūko žibintas atitinka Esminius Saugos Reikalavimus. (jeigu jums reikia E9-pažymėti sertifikavimo,prašome susisiekti su mumis ,mes išsiųsti sertifikavimo jums e-paštu),

Garantija :

* Visi mūsų LED žibintai, yra trijų (3) metų garantija nuo gamybos defektų. * LED yra skirti 30.000 valandų (maždaug 11.3 metų 8 valandas per dieną, operacija). (pastabos : Jei jūsų užsakymų don ' t atvyksta iš jav arba gauti sugadintą produktą,mes visa grąžinamoji išmoka jūs arba laivo nauja.)

Ypatybė:

* Pranešimas:Su varža yra 10 proc. didesnė, nei, kad be atspariu lemputė * Galia:40W * Įtampa:DC10-30 V * šviesos Spalva:Balta * Spalvos temperatūra:6000K; * Darbo temperatūra: -45℃--85 * Gyvenimo trukmė:30000hours * Pagamintas iš aukštos kokybės ilgas tarnavimo laikas * kronšteinas 360 deguniversal padarinių laikiklis * papildomos apsaugos lęšiai jūsų LED žibintai, Mes teikiame aliuminio LED šviesos apsaugai-juoda. (Prašome priminimas:į Visus klausimus,plz nedvejodami kreipkitės į mus.)

Gryna Šviesos :

- Išėjimo LED žibintai, yra vaiskiai balta šviesa, kuris yra efektyvesnis esant apšvietimas iki kelių, ir yra labiau pastebimas, kitų transporto priemonių metu ir dieną, ir naktį.

Mažas Energijos Suvartojimas :

- LED žibintai atkreipti tik 10-30 vatų kiekvienam (standartinis priekinis žibintas atkreipia 55 vatų).Tai taupo savo ribotą galią dėl šildomos pavara, arba kiti elektroniniai priedai ir taip pat taupo jūsų generatorius nuo didelio dėvėjimosi ir plyšimo.

Aukštos Kokybės Atšvaitai ir kontaktiniai Lęšiai :

- LED funkciją, atšvaitai ir lęšiai suprojektuoti siekiant minimizuoti sumą išsklaidytos šviesos, reiškia, kad daugiau pagamintų šviesos pasiekia kelių, kai ji dirba.Kitų markių naudoti prastesnės kokybės atšvaitai ir objektyvai su trūkumus, sklaidą, pagamintas žibintas, sumažinti bendrą veiksmingumą.

Žemo Profilio Dizainas:

- LED žibintai ir montavimo sistemų yra žemo profilio, ir stilingas dizainas.Mūsų žibintai padaryti didelį darbą akcentuojant Nuotykių Pasiruošę ieškoti savo R1200GS vandens boksininkas, net ir tada, kai jie išjungti.

Būti Matomas:

- Mūsų LED žibintai padėti jums matomas kitiems vairuotojams.Ryškios baltos šviesos LED žibintai atkreipti dėmesį į kitų vairuotojų, kurie kartais nematau, motociklus.O mūsų LED patraukti kitų automobilistas dėmesį, jie ne taip ryškiai, kad jie akli ir atitraukti juos.

Mažai Priežiūros:

- LED šviesos siūlo patikimas paslaugas trisdešimt tūkstančių valandų, ir neturi subtilus gijų, kad gali lūžti, kaip tradicinės kaitinamosios lemputės.Tai reiškia, kad nėra jokios būtinybės atlikti atsarginių lempučių ar nerimauti, sudegė žibintai su LED.

Įmontuoti:

BMW motociklų ir Ji taip pat gali būti naudojamas Motociklo universalus papildomo Šviesos.

Žymos: angel pagalvė, bmw f30, vaizdingas tapetai, 2000lm led žibintai, r1250gs, stendas f800gs, 12 led žibintai, led, dviračio šviesos, 1200 bmw gs

Modelio Pavadinimas FD-MMMTWD068
Spalvos Temperatūra 6000K
Kilmės KN(Kilmės)
Galia 40W
Medžiagos Tipas Aluminun
Darbinė Įtampa 9-24 v DC
Atsparus vandeniui IP67
Tarnavimo Laikas 30000Hours

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai