Moterų ir Vyrų Skausmą ir Gydymo Artritas Vario Suspaudimo Artritas Pirštines, Didelis Vario Įpilti Suspaudimo Pirštinės

w111897

€5.82

-3.14

€8.96

-35 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Dažniausiai naudojamas žmonių, kenčiančių nuo skausmo rankose, Artritu, Riešo kanalo Tunelio, Sausgyslių, standus arba gerklės raumenys, sausgyslės & sąnarių, ir dar daugiau!

Savybės:

Pirštinės skatina kraujo apytaką visą savo rankas, malšina reumatinius skausmus, mažina rankų raumenų įtampą ir mažina riešo kanalo skausmas.

Artritas, pirštines, pagamintas iš vario-įpilti Nailono ir spandex medžiagų.Siūlės pirštinių yra sutvirtintas, todėl juos mažiau linkę į žalos net po dažno naudojimo.

Anti-artritas pirštinės apima dalį savo ranką, atsakingas už riešo kanalo tunelio, teikiantis suspaudimo jums reikia komforto visą dieną, ir naktį.

Atvirų pirštų dizainas leidžia geriau amplitudę, o išlaikyti sukibimą ir apgraibomis už kasdieninę veiklą, pavyzdžiui, kompiuterį, rašyti, rašyti, daro namų ruošos darbus, vairuoti, ir dar daugiau.

Specialiai suprojektuotas audinys yra didelis vario kiekis, kuris padeda stabilizuoti raumenų audinius, mažina patinimas, raumenų skaidulų ne mikro lygiu, ir mažina skausmą.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Vario Suspaudimo Artritas Pirštinės

Medžiaga: Varis

Spalva: Juoda

Dydis: S, M, Ir L (Pasirinktinai)

Pakuotės Dydis: 18 * 8 * 2cm

Pakuotės Svoris: 22g (- Ai), 25g(M), 30g(L)

Paketų Sąrašo:

1 * Pora Pirštinių

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: taukmedžio įpilti pirštinės, raumenų skausmas, nugaros skausmas, riešo kanalo syndrom, arthriti, artritas piršto, magnetinio varinės pirštinės, riešo kanalo pirštinės, sąnarių skausmas, riešo kanalo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai