Custom 3D Atspausdintas paklode Su Elastinga,Įrengtas Lapas, Vaikų/Kūdikių/Vaikų/Mergina/Suaugusiųjų,Animacinių filmų/Star/Šeimos Nuotrauka Čiužinys Padengti

w111909

€17.24

-10.57

€27.81

-38 %

Nauja prekė

Custom 3D Atspausdintas paklode Su Elastinga,Įrengtas Lapas, Vaikų/Kūdikių/Vaikų/Mergina/Suaugusiųjų,Animacinių filmų/Star/Šeimos Nuotrauka Čiužinys Padengti , freeshipping

Prekės Pavadinimas: Tinkinti Įrengtas Lapas ( be antklode padengti ir pagalves!!! )

Pakavimo Sąrašas : Tik 1*Įmontuoti Lapo

Medžiaga : Poliesteris

Sezonas :Pavasaris, Vasara, Ruduo, Žiema

(Individualų pagalvių užvalkalai su to paties modelio, mokėti papildomų pinigų) Privalumas: Jūs galite tinkinti savo augintinio nuotrauką, savo foto iš gyvenimo, pastato jums patinka, ar modelis jums dizainas.Individualų reikalavimai:Kūrinys turi didesni than2000x1500 pikselių.Ir nuotrauka geba yra ne mažiau kaip 1M. (Didesnis kokybės nuotraukos su sąlyga, aiškiau tikrasis produktas bus.)

Draugiškas Priminimas: 1.Įvairių šalies dydis yra skirtingas ,prašome patikrinti jį prieš jums pirkti. 2.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

3.Dėl rankų siuvėjo, prašome leisti 3-5cm dydis skiriasi.

4.Jeigu Jūs Norite Kitos Dydžio ar Dizaino, Prašome Susisiekti su Mumis žinute.

Pristatymas

Prekės iš Kinijos, individualų produktų ,reikia tvarkyti pristatymo laiko trunka apie 7-15 dienų.Bet ten bus nedelsiant metu klesti laiko logistiką.Bet prašome nesijaudinkite, ji bus pristatyta per 15 dienų.Dauguma mūsų daiktų bus baigtas ir išvežti per 5 darbo dienas.Ji wil užimti apie 10-20 darbo dienų gausite savo prekę.Vis dėlto, kartais yra išimčių, ir jis gali būti trumpesnis arba ilgesnis.Jei bet klausimai kyla, su jūsų užsakymą arba pakeisti, kiek laiko ji imsis, kad atvykti jums bus pranešta elektroniniu paštu arba www.pajudek.lt pranešimą iš karto.

Grąžinimas ir Mainai

Mes priimame grąžinimo ir atlyginimo, jei yra bet kokia kokybė ir kitos problemos gautas prekes.Susisiekite su mumis, norėdami išspręsti problemą, jei yra defektas su jūsų produktu ar gavote neteisingą produkto mums bus daugiau nei laimingi galėdami padėti jums išspręsti problemą.

Atsiliepimai

Jūsų teigiami ir malonūs atsiliepimai yra labai svarbus mūsų paslaugų dėl www.pajudek.lt, mes geriau žinome, kad jūs gavote savo užsakymą gerai būklės ir laimingas su elementą pagal savo 4 ar 5 žvaigždžių atsiliepimus, prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors abejonių apie užsakymą, ar prekės gautos po gavimo, mes padarysime viską, kad pasiūlyti jums geriausią sprendimą savo pirkimo patirtį.Būsime labai dėkingi, su jūsų bendradarbiavimo ir gerumo!

Žymos: paminkštintas įrengtas lapas, tinka lapas, šeimos namų paklodės, 50 kamieninės, 20 laipsnis kamieninės, peine lakštai, refil lakštai, Lape, medvilnės lapas, suede įrengtas lapas

Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Tipas Butas Lapas
Siūlų Skaičius 200TC
Modelio Numeris Įrengtas Lakštai - Tinkinti
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
modelis SPAUSDINTI
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Stilius Tvilas
Reitingas Kvalifikuotas
Svoris 0.5-1kg
Audinio Skaičius 40

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai