Nauja
240g (5 Maišeliai) Coe90 Lydant Stiklą Mikrobangų Krosnies / Stiklo Jewerly

240g (5 Maišeliai) Coe90 Lydant Stiklą Mikrobangų Krosnies / Stiklo Jewerly "PASIDARYK pats"

w111979

€17.28

-6.08

€23.36

-26 %

Nauja prekė

Mikrobangų krosnyje, stiklo rinkiniai yra įrankis už "PASIDARYK pats" stiklo papuošalai, Specialiai suprojektuoti naudoti mikrobangų krosnies Et 90 stiklo, Įskaitant 128g Bullseye stiklai,28g Millefiori stiklas,28g Konfeti Stiklo,28g Stiklo granulių,28g dichroic bitų stiklo Puikus Papuošalai Priėmimo ar puošmenų iki lydyto stiklo lėkštės, dubenys ar dubenys.puikiai veikia mikrobangų krosnyse.

Kas yra krosnies

Mikrobangų krosnies yra naujo tipo aukštos temperatūros įkaitintoje orkaitėje stiklo lydymas, arba minkštinimo ir jis yra populiarus Europoje ir jav srityse.Ji gali siekti iki 900°C (1650 °F), kai veikia.Už šildymą apie 5 minutes,maži stiklo bus šildomas sušvelninti formos ir stiklo perdirbimo baigia.Jis yra kompaktiškas,saugus,patogus,energijos taupymo,aplinkos proctection ir didelio efektyvumo.Tai yra gera įrankiai lampwork stiklo meno processin

Atsargumo priemonės

1. Naudoti mikrobangų krosnies turi būti paminkštintas krosnies popieriaus, kitaip stiklo klijuoti ant krosnies dėklas.Pakeisti kiekvieną kartą naudojant naują krosnį popieriaus.

2. Jei mikrobangų krosnies yra šlapias, krosnies knyga yra juoda ir geltona, o ne balta.Taigi, mikrobangų krosnies saugojimo būti drėgmei atsparus gydymui.

3. Nedėkite karšto mikrobangų krosnyje, mikrobangų krosnelė, medienos gaminiai, plastiko aušinimo.

4. Neatidarykite mikrobangų krosnį, kai šaldymo, šalto oro iš karto į mikrobangų krosnį aukštos šilumos aplinkai, tai gali pakenkti mikrobangų krosnį.

Mikrobangų krosnies Savybės

Saugai: mikrobangų krosnies medžiagos aukštos temperatūros karščiui atsparaus pluošto, nors maksimali temperatūra viduje krosnies iki 900°C, o paviršiaus temperatūra yra tik apie 70°C, tol, kol veikti tinkamai nebus jokio pavojaus

Patogumui: Kaip ilgai, kaip mikrobangų krosnies rinkinių ir namų mikrobangų krosnelė, jūs galite tapti juvelyrika dizaineris.Paprasta operacija, tik 6 minutes meno kūrinį.

Kūrybingas: jis yra populiarus Europoje ir jav, Japonija ir Pietų Korėja, o kitais regionais, taigi, madingas ir elegantiškas meno, kaip jūs galite praleisti.Pasiekti vaikystės fantazija, "PASIDARYK pats" krosnies jums patirti kūrybinį malonumą.

"PASIDARYK pats" nauda: lengvai slėgis, ugdyti nuotaikas, savęs auginimo ir fizinė patirtis

"PASIDARYK pats" krosnies privalumai: mažas, saugus, draugiškas aplinkai, energijos taupymo ir patogu

Žymos: jewerly rinkinys, stiklo mikrobangų krosnies, mažos stiklo kaitinimo krosnies, lydant stiklą et 90, krosnies, mikrobangų krosnys, lydant stiklą dovanos, stiklo degimo krosnies, jewerly įrankius ir įrangą, lydant stiklo papuošalai

Tipas Sumaišyti COE90 Stiklo
Prašymas Buitinių Įrankių Rinkinys
Prekės Pavadinimas POGUT
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Plytelių klijavimas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai