Nauja
DuoWeiSi 3D Spausdintuvo Dalys, J-Galvos Antgalis MKIV MKV Hotend Ekstruzijos Galvos 3D Spausdintuvu RepRap

DuoWeiSi 3D Spausdintuvo Dalys, J-Galvos Antgalis MKIV MKV Hotend Ekstruzijos Galvos 3D Spausdintuvu RepRap

w11315

€11.68

Nauja prekė

J-Galvos Antgalis MKIV MKV Hotend Ekstruzijos Galvos 3D Spausdintuvu RepRap

Aprašymas:

J-Galvos Karšto Pabaigos antgalis yra sukurtas remiantis kitų, mažinant užsakymą naudojami dalys minimalus paprastus veiksmus, J-Galvos Karšto Galas gali būti gerai prijungtas populiarus Reprap ekstruderiu.Kuriame kaitinimo kelias buvo patikrinta ir yra skirta būti tas pats, ji gali būti patikimai naudojamas spausdinti ABS o LIA.Naudoti LIA, jis reikalauja nedidelio ventiliatoriaus kietas geležinkelių per angas iš abiejų pusių antgalis.Be to, Karšto Pabaigos turi du privalumus.Terminis jutiklis integracijos taško, kaip ir nėra šilumos, tokių kaip efektyviau vieną varžtą antgalis šildytuvas.Šildytuvo rezistorius.Nereikia naudoti nikelio - chromo viela arba kepimo šildytuvo šerdies.

Ypatybė:

Šis produktas nėra įtraukta gijų, tinka: 0.3 mm, 0,35 mm, 0,4 mm, 0,5 mm skersmens Antgalį, 1.75 mm, 3mm skersmens ABS, PLA medžiaga, prašome pasirinkti dydį jums reikia.

Įmontuota aukštos temperatūros Teflono nėra kondensuoti ir plastiko reikmenys burną po šėrimo tiesiai į angas , per vidurį negali likti .

Aušinimo efektas: Išorės ŽVILGTELĖTI brangus importuojamas medžiagas , aukštos temperatūros deformacijos nėra unikalus šilumos dizainas, eksterjero dizainas , vėdinimo ir aušinimo, žinoma, greitai greitai !

Patogus pašarų: pašarų prašytojas, gali sėkmingai pristatė į vamzdžio medžiagos , pašarai nebėra sunku.

Pastaba:

Prieš spausdinant prašome atkreipti dėmesį, kad temperatūra zonde yra įdėta teisingai antgalis skylę, kitaip jis sukels temperatūra yra per aukšta, tai labai pavojinga.

Įsitikinkite, kad prieš naudojant thermistor yra viduje šildymo bloko skyle, kitaip jis bus netikslus temperatūra, ir aukštos temperatūros įrašyti ŽVILGTELĖTI tube!

Pakuotė:

1 x J-galvos Antgalis

Žymos: e3d v6 su hotend, golf 6 langą, jetta mk4 kamieno, tip41c, H97, dual hotend, golf mk4 relė, 3d spausdinimo teflono, sparnas mk4, biostar

Prekės Pavadinimas DUOWEISI
Elemento Tipas Šildymo Valdiklis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai