87cm Nendrių krioklys sienos kabo lapai Dirbtiniai augalai netikrą gėlių vestuvės, Kalėdos, namų puošybai "PASIDARYK pats"

w113586

€5.34

-1.34

€6.68

-20 %

Nauja prekė

Prekės pavadinimas: Dirbtinio plastiko, Nendrių Ilgis : apie 87 cm ,(1cm=0.4 coliai) Pakuotė: 1pcs/maišas.Skelbimas: 1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2.Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas. 3.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Vežimas : Visos mūsų prekės bus vežamos į pirkėjo adresą, kuriuo siūloma pirkėjai, prašome patvirtinkite savo adreso prieš mokėjimą.Mes atsiųsime elementus per 2-5 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.(Atostogos gali būti pratęstas) * skubios siuntos gali būti mokesčių klausimas.Prašome bendradarbiauti su muitų mokėti mokesčius, kad situacija. * Kas nori pristatymo skubiai, pls pasirinkite greitai express, pavyzdžiui, DHL/FEDEX/UPS ir kt.Išsiųsti & Grąžinti : Jei turite klausimų apie produktus ir užsakymus, nereikia atidaryti ginčų lengvai, jūs galite susisiekti su mumis pirmą kartą, mes spręsti kuo greičiau, ir suteiks jums priimtino sprendimo.Atsiliepimai : 1).Prašome palikite mums 5 žvaigždučių kai esate patenkinti savo pirkiniu. 2).Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate nepatenkinti su jūsų buyings, mes jums išspręsti visas problemas su jumis.Ačiū !

Žymos: kaltiniai kabančios gėlės, artifici gėlių, dirbtinis eukalipto garliava, pakabinti sodinamoji, gėlių baseinas, ins dirbtiniai augalai, padirbtų augalų, smilkalų degiklis, Drugelis Gėlių, dekoro namai

Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas Earblues
Augalų Stilius filialas
Krova Kabinti
Skaičius, Vnt 1pc

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai